Κιομπέτ γιαούρτ Αττάλειας

Διαχρονικό και γιορτινό πιάτο από τις Χαμένες Πατρίδες !
Κις Λορέν διαίτης

Κουνέλι με περγαμόντο και πουρέ πατάτας

Λικέρ φράουλας

Λικέρ δυόσμου

Μελένια Μποξάκια με Μαστέλο

Μελιτζανάκι το άλικον

Διαχρονικό και γιορτινό πιάτο από τις Χαμένες Πατρίδες !
H Ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι ένα μίγμα πληθωρικής και συνάμα εκλεπτυσμένης μαγειρικής. Ένα ανακάτεμα πολύχρωμων υλικών και αναπάντεχων γευστικών συνδυασμών που οδηγεί ακόμα και τους πιο μυημένους σε συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες. Συνέχεια...
Φτιάχνουμε διακοσμητικά μπισκότα δαχτυλίδια για τις πετσέτες μας, που όμως τρώγονται.
Το τσίπουρο είναι ένα ελληνικό αλκοολούχο ποτό το οποίο ξεκίνησε την πορεία του πριν από επτά περίπου αιώνες στα μοναστήρια του Αγίου Όρους.
Συνέχεια...Το αμπέλι από το οποίο προέρχεται το κρασί έχει σύμφωνα με τους παλαιοντολόγους, προϊστορία πολλών εκατομμυρίων ετών. Πριν ακόμα από την εποχή των παγετώνων ευδοκιμούσε στην πολική ζώνη, κυρίως στην