Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

cumpara permis de conducere înregistrat online ,(
youj0837@gmail.com 10.5.2024 15:42
Buy Original Documents online With just 1 Simple P
youj0837@gmail.com 10.5.2024 15:38
办理加拿大卡尔加里大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:51
办理加拿大蒙特利尔大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:42
办理加拿大温尼伯格大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:38
办理加拿大萨省大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学文凭
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:37
办理加拿大布鲁克大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学文
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:32
办理加拿大里贾纳大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学文
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:25
办理加拿大瑞尔森大学毕业证(+Q微信956290760)RU毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:18
办理加拿大范莎学院(+Q微信956290760)Fanshawe毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:14
办理加拿大不列颠哥伦比亚理工学院(+Q微信956290760)BCIT毕业证成绩单学历认证,留信网认
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:13
办理加拿大温莎大学毕业证(+Q微信956290760)Windsor毕业证成绩单学历认证,留信网认证
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:11
办理加拿大温尼伯大学毕业证(+Q微信956290760)Winnipeg毕业证成绩单学历认证,留信网
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:09
办理加拿大菲沙河谷大学毕业证(+Q微信956290760)UFV毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:07
办理加拿大北英属哥伦比亚大学毕业证(+Q微信956290760)UNBC毕业证成绩单学历认证,留信网
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:06
办理加拿大康卡迪亚大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:04
办理加拿大多伦多都市大学毕业证(+Q微信956290760)TMU毕业证成绩单学历认证,留信网认证,
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:03
办理加拿大西蒙菲莎大学毕业证(+Q微信956290760)SFU毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:01
办理加拿大英属哥伦比亚大学毕业证(+Q微信956290760)UBC毕业证成绩单学历认证,留信网认证
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:00
办理加拿大纽芬兰纪念大学毕业证(+Q微信956290760)MUN毕业证成绩单学历认证,留信网认证,
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 7:58
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

472-fraouleskrema.jpg
Φράουλες με κρέμα



Mohnstollen ή Στόλεν με Παπαρουνόσπορο

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Aγαπημένη χριστουγεννιάτικη συνταγή.

Συστατικά
  • 1 φρεσκια μαγια
  • 50 γρ ζαχαρη
  • 150 μλ γαλα (χλιαρο)
  • 500 γρ αλευρι (για ολες τις χρησεις)
  •  μύτη μαχαιριού αλατι
  • 1 αυγό (εγω εβαλα δυο)

Για την γέμιση:

  • 150 γαλα
  • 100 ζαχρη
  • 40 γρ βουτηρο
  • 1 αυγο
  •  20 γρ αμυγδαλοπαστα
  • 50 γρ κραμπερις
  • 160 γρ παπαρουνοσπορο αλεσμενο
  • 2 κ.σ.κακαο
  • 1 κ.σ.κανελα
  • λίγο βανιλια
  • 2 κ.σ.ρουμι (η κονιακ)

Για το άλειμμα, μετά το ψήσιμο:

  • 50 γρ βουτυρο Και ζαχαρη αχνη
Οδηγίες
  1. Σε μια λεκανη βαζουμε το αλευρι, στην μεση κανουμε ενα πηγαδακι  και βαζουμε τη μαγια, τη  ζαχαρη και το χλιαρο γαλα, το ανακατεύουμε με ενα πιρούνι να διαλυθεί  η μαγια και το αφηνουμε σκεπασμενο να φουσκώσει και να κανει  φουσκαλιτσες. βαζουμε στην ακρη το αλατι να μην ακουμπαει με την μαγια.
  2. Όταν φουσκωσει  η μαγια μας  συνεχίζουμε με το γαλα και τα αυγα και το ανακατεβουμε με το πιρούνι, να ανακατευτουνε ολα τα υλικα μας. Με το πιρούνι το ανασηκώνουμε καλα ( η αν εχετε μηχανη κουζινας το κανετε με αυτην) αν χρειαστει  βαλτε λιγο  αλευρι ,αλλα η ζυμη  ειναι τοσο καλη που  πεφτει  απο το χερι, γυαλίζει  τόσο πολυ, αλλα δεν κολλάει  στο χερι. Την βαζετε στην λεκανη να φουσκώσει για 45 λεπτα.
  3. Ετοιμάζουμε τη  γέμιση. Βραζουμε το γαλα με τον βουτυρο, βαζουμε τον παπαρουνοσπορο, τη  ζαχαρη,  το κακαο και ανακατεύουμε καλα και σβηνουμε το ματι  της κουζηνας. Το αφηνουμε για 10 λεπτα να κρυώσει. Μετα και αφού  μας κρυωσε λιγακι,  βαζουμε το αυγο, την κανελα, το ρουμι η κονιακ  και τη  βανιλια και το ξανανακατεβουμε.
  4. Ζυμώνουμε τη ζυμη και ανοίγουμε ενα φύλλο σε μισο ποντο πάχος (περιπου 40 με 30 εκ. ,οσο σας ανοιξει, οταν το τυλίξετε το πιεζετε  λιγο να γινει πιο μικρο στο μακρος) βαζουμε τον παπαρουνοσπορο , τα κραμπερις και την αμυγδαλοπαστα και το τυλίγουμε σε ρολο, (αν εχουμε φορμα το βαζουμε μεσα,και το αφηνουμε την μιση ωρα που ψηνεται με την φορμα του.  Μετα την βγαζουμε να παρει  και απο πανω χρωμα) Η σε μακροστενο ταψακι.
  5. Οταν την βγαλουμε απο το φουρνο ,την περναμε με ενα πινελο με  βουτυρο και αμεσως με την αχνη. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για50 λεπτα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για γλασο:  200 γρ αχνη,2 κ.σ.ρουμι,η κονιακ,με 1 εως 2 κ.σ.ζεστο νερο. Τα ανακατεύουμε και κανουμε ενα γλασο.  Το περναμε με ενα πινελο αμεσως μολις το βγαλουμε απο το  φουρνο και το αφηνουμε να κρυώσει.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 30 Νοέμβριος 2019 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Προσθέτουμε 100 γρ βούτυρο στη ζύμη μαζί με τα άλλα υλικά.
Μεταφορά στην κορυφή