Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

233-233-schwarzwlder7--11.jpg
Black- Forest ρολό


Συνταγές από BarBarBar

Creme caramel με ουίσκι και κρέμα γάλακτος

recipe image
Προστέθηκε από BarBarBar, 2014-05-31 17:09:44

Κρεμ καραμέλ διαφορετική και πολύ νόστιμη.

Kadinbudu kofte, καντίνμπουντού κιοφτέ

recipe image
Προστέθηκε από BarBarBar, 2014-03-11 11:09:51

Συνταγή της Πόλης, νόστιμη και διαφορετική

Macarons

recipe image
Προστέθηκε από BarBarBar, 2014-12-08 07:41:36

Εντυπωσιακά μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα!

Mαργαρίτα ψωμάκι

recipe image
Προστέθηκε από BarBarBar, 2016-03-20 17:36:45

Αφράτο και νόστιμο ψωμάκι!!

palmiers ή coeur de France με φράουλες

recipe image
Προστέθηκε από BarBarBar, 2016-03-04 09:03:55

Υπέροχα και πανεύκολα μπισκοτάκια παλμιέ.

Sarma Beyti kebap

recipe image
Προστέθηκε από BarBarBar, 2014-02-09 17:12:20

Μια συνταγή για κεμπάπ, που μας έρχεται από την Ανατολή, νόστιμο και πικάντικο φαγητό που δεν χορταίνεις να το τρως!

Tiramisou με κεράσια

recipe image
Προστέθηκε από BarBarBar, 2014-05-23 18:38:15

Υπέροχο και εμφανίσιμο γλυκό ψυγείου με φρούτα της εποχής!

Αu gratin με φιλέτο κοτόπουλου μπέικον και τυριά

recipe image
Προστέθηκε από BarBarBar, 2014-01-12 20:15:07

Ένα νόστιμο και θρεπτικό φαγητό για τα παιδιά μας και όχι μόνο.

Άγρια σπαράγγια με αυγά στο τηγάνι

recipe image
Προστέθηκε από BarBarBar, 2014-03-14 16:26:49

Μόλις έρθει ο Μάρτιος, βγαίνουμε στους αγρούς για να μαζέψουμε τα άγρια σπαράγγια μας. Τα μαγειρεύουμε με αυγουλάκια ματάκια και ομελέτα ή τα κάνουμε σαλάτα με μπόλικο λαδολέμονο.

Ακατμάδες Θράκης

recipe image
Προστέθηκε από BarBarBar, 2014-03-30 18:38:48

Ένα ξεχωριστό Θρακιώτικο φαγητό, που τα παλιά χρόνια χόρταινε όλη την οικογένεια. Επειδή το φαγητό ήταν δύσκολο και οι γυναίκες τότε πήγαιναν και στα χωράφια, ετοίμαζαν τους ακατμάδες αποβραδίς, μαζευόταν παρέα οι γυναίκες της γειτονιάς και βοηθούσαν την νοικοκυρά, έψηναν και έκοβαν με τραγούδια, χωρατά και μασάλια. Έτσι την άλλη μέρα που γυρνούσαν απ το χωράφι έκαναν το κοτόπουλο και περίχυναν τους ακατμάδες. Από τόπο σε τόπο στην Θράκη διαφέρει και το άπλωμα του ακατμά, άλλοι τα κομμάτια τα έστρωναν οριζόντια και επάνω το κοτόπουλο ψιλοκομμένο χωρίς κόκκαλα και από επάνω σκέπαζαν πάλι οριζόντια με ακατμάδες και φυσικά μετά το έψηναν.

Μεταφορά στην κορυφή