palmiers ή coeur de France με φράουλες
- 1 φυλλο σφολιατας
- ζαχαρη καστανη
- κανελλα η διαφορα αποξηραμενα φρουτα π.χ φραουλες,granberry,κρανα,δαμασκηνα,βερυκοκα κλπ
- μαρμελαδα φραουλα
- Ανοιγουμε το φυλλο της σφολιατας.
- Αλειφουμε με λιγο νερακι για να κολλησει,πασπαλιζουμε με οση ζαχαρη θελουμε,
- λιγο κανελλα, αποξηραμενα φρουτα.
- Τυλιγουμε προσεχτικα σε ρολο και απ τις δυο πλευρες μεχρι να συναντηθουν τα ρολα στο κέντρο.
- Κοβουμε σε καρδουλες, αραδιαζουμε αραια σε ταψακι.
- Ψηνουμε σε 180 βαθμους για 20 λεπτα μεχρι να ροδισουν (αναλογα βεβαια και με τον φουρνο σας)
- Αλειφουμε με μαρμελαδα φραουλα, γαρνιρουμε με φρεσκιες φραουλες