Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Tiramisou με κεράσια

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Παρασκευή, 23 Μάιος 2014
none
Περιγραφή

Υπέροχο και εμφανίσιμο γλυκό ψυγείου με φρούτα της εποχής!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 πακέτο σαβαγιαρ
  • 300 γρ. τυρι φιλαδελφια
  • 250γρ.κρεμα γαλακτος χτυπημενη σε σαντιγί
  • 1 κουτι ζαχαρουχο γαλα
  • 2 φακελλακια ζελε κερασι
  • 600 γρ. κερασια
  • 1 1/2 φλ.τσαγιου ζαχαρη
  • 1 ποτηρακι του λικερ, λικερ καφε
  • 1 1/2 φλ.του τσαγιου νερο
  • 2 βανιλιες
Οδηγίες
  1. Στρώνουμε τα σαβαγιαρ μας στο σκεύος, ετοιμαζουμε το σιροπι με την ζαχαρη το νερο τις βανιλιες και το λικερ. Βρεχουμε τα σαβαγιαρ μας.
  2. Χτυπαμε το τυρι με το ζαχαρουχο σε κρεμα, χτυπαμε την κρεμα γαλακτος σε σαντυγι.
  3. Έχουμε ετοιμασει το ζελε μας, οπως γραφει στο κουτι του και το παγωνουμε ελαφρα για να μην τρεχει σαν νερο.
  4. Όταν στρώνουμε το γλυκό, τότε ανακατευουμε τις δυο κρεμες και τις στρωνουμε πανω στα βρεμμενα σαβαγιαρ.
  5. Καθαριζουμε τα κερασια μας απο τα κουκουτσια τους και τα μπήγουμε μεχρι την μεση στην κρεμα.
  6. Βαζουμε με προσοχη το μισοπαγωμενο ζελε μας κι αφηνουμε στο ψυγειο να κρυωσει το γλυκο μας.
Λίγα μυστικά ακόμα

 

Εαν μας αρεσει η σοκολατα κανουμε ενα ωραιο σιροπι σοκολατας και γαρνιρουμε το γλυκο μας

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή