Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Tiramisou με κεράσια

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Παρασκευή, 23 Μάιος 2014
none
Περιγραφή

Υπέροχο και εμφανίσιμο γλυκό ψυγείου με φρούτα της εποχής!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 πακέτο σαβαγιαρ
  • 300 γρ. τυρι φιλαδελφια
  • 250γρ.κρεμα γαλακτος χτυπημενη σε σαντιγί
  • 1 κουτι ζαχαρουχο γαλα
  • 2 φακελλακια ζελε κερασι
  • 600 γρ. κερασια
  • 1 1/2 φλ.τσαγιου ζαχαρη
  • 1 ποτηρακι του λικερ, λικερ καφε
  • 1 1/2 φλ.του τσαγιου νερο
  • 2 βανιλιες
Οδηγίες
  1. Στρώνουμε τα σαβαγιαρ μας στο σκεύος, ετοιμαζουμε το σιροπι με την ζαχαρη το νερο τις βανιλιες και το λικερ. Βρεχουμε τα σαβαγιαρ μας.
  2. Χτυπαμε το τυρι με το ζαχαρουχο σε κρεμα, χτυπαμε την κρεμα γαλακτος σε σαντυγι.
  3. Έχουμε ετοιμασει το ζελε μας, οπως γραφει στο κουτι του και το παγωνουμε ελαφρα για να μην τρεχει σαν νερο.
  4. Όταν στρώνουμε το γλυκό, τότε ανακατευουμε τις δυο κρεμες και τις στρωνουμε πανω στα βρεμμενα σαβαγιαρ.
  5. Καθαριζουμε τα κερασια μας απο τα κουκουτσια τους και τα μπήγουμε μεχρι την μεση στην κρεμα.
  6. Βαζουμε με προσοχη το μισοπαγωμενο ζελε μας κι αφηνουμε στο ψυγειο να κρυωσει το γλυκο μας.
Λίγα μυστικά ακόμα

 

Εαν μας αρεσει η σοκολατα κανουμε ενα ωραιο σιροπι σοκολατας και γαρνιρουμε το γλυκο μας

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή