Κουτ α κρας Γουαδελούπης
Μπακαλιάρος σε φάση λουκουμά, μια συνταγή που μας έρχεται από τη θάλασσα της Καραϊβικής.
- Ψιλοκομμενος μπακαλιαρος ή οτι αλλο ψαρι εχετε
- αλευρι οσο σηκωσει η ζυμη να γινει οπως οι λουκουμαδες
- ψιλοκομμενο πρασσο
- σκορδο κατα βουληση
- καυτερη κοκκινη πιπερια οσο αντεχετε
- 1 φακελακι ξερη μαγια
- 1 αυγο
- 1 ποτηρι νερο
- αλατι,
- μαυροπιπερο
- Τα ανακατευουμε ολα τα υλικα μας μαζι και αφηνουμε να φουσκωσει η ζυμη μας(να γινει οπως οι λουκουμαδες).
- Τηγανιζουμε σε μπολικο λαδι σαν λουκουμαδακια.
Τα λουκουμαδακια αυτα μπορειτε να τα συνοδευσετε με ουζακι η τσιπουρακι, προσαρμοσμενα στα δικα μας τερψιλαρυγγια.
Κεφτεδάκια μπακαλιάρου αλλιώτικα