Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κεφτεδάκια μπακαλιάρου αλλιώτικα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα νόστιμο μεζεδάκι για όλες τις εποχές!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • Μισό κιλό ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • ¼ κούπας παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
  • 2 κ.σ. κουκουνάρι αλεσμένο στο μούλτι ψιλό
  • Λίγη ρίγη + θυμάρι φρέσκο
  • Λίγο αλάτι, πιπέρι
  • Καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα
  • Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Οδηγίες
  1. Για το ξαλμύρισμα του μπακαλιάρου σας έχω γράψει στη συνταγή: Τηγανίτες μπακαλιάρου με σκορδαλιά
  2. Αφού στεγνώσουμε το μπακαλιάρο καλά με χαρτί κουζίνας, τον ψιλοκόβουμε όσο μπορούμε περισσότερο.
  3. Σε μπολ βάζουμε το αυγό, το χτυπάμε λίγο και προσθέτουμε το τυρί, το κουκουνάρι, τη φρυγανιά, τα μυρωδικά και αλατοπίπερο. Προσθέτουμε το ψάρι και τα ανακατεύουμε καλά. Εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα χέρια μας για να ζυμωθεί το μείγμα καλά.
  4. Πλάθουμε  τη ζύμη σε κεφτεδάκια, τα τυλίγουμε στο αλεύρι και τα βάζουμε σε πιατέλα και στο ψυγείο για ένα μισάωρο να σφίξουν.
  5. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια αρχικά σε δυνατή και μετά σε μέτρια φωτιά για 3 με 4 λεπτά. Τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε ζεστά.

 

 

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 21 Ιούλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ όμορφα και πανεύκολα τα κεφτεδάκια σου Ηλιάννα!!!
Σχόλιο από ΕφηΒ , Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Απλά ΘΕΙΚΑ!!!!!!!Τα φτιάχνω και εκτός 25ης Μαρτίου. Και τώρα θα κάνω και τη παραλλαγή λόγω δίαιτας και θα συνεχίσω να τα φτιάχνω. Είναι πού νόστιμα
Μεταφορά στην κορυφή