Χουρμάδες γεμιστοί με μάρτζιπαν
- Χουρμάδες
- αμυγδαλόψυχα
- Αμυγδαλοψυχα που φτιαχνουμε μονοι μας με πουδρα αμυγδαλου, αχνη και λιγο ζαχαρουχο μεχρι να πηξει, πλαθουμε καλα προσθετοντας και λιγες σταγονες ελαιο πικραμυγδαλου.
- Εαν εχουμε μαρτζιπαν το πλαθουμε με αχνη και λιγο αμαρετο (λικερ πικραμυγδαλου) να γινει παστα μαλακη που θα γεμισουμε τους χουρμαδες μας.
- Χουρμαδες θα χρειαστουμε τους μεγαλους που ειναι πολυ μελωμενοι, αλλα εαν δεν βρειτε παρτε τους κανονικους και βγαλτε τα κουκουτσια.
- θα γεμισουμε με την αμυγδαλοψυχα
Μπορουμε να στολισουμε με φιλε αμυγδαλο και οτι αλλο θελουμε