Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Μαρμελάδα βερίκοκου

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2012
none
Περιγραφή

Μια πολύ νόστιμη ,γλυκόξινη μαρμελάδα του καλοκαιριού!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 κιλά βερύκοκα,
  • 1300 γραμμάρια ζάχαρη.
  • Τον χυμό ενός λεμονιού και το ξύσμα του.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε τα φρούτα και βγάζουμε τα κουκούτσια τους. Τα κόβουμε κομμάτια ,πολτοποιούμε μερικά για να δημιουργηθεί ζουμί. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα και αν χρειαστεί προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι νερό.
  2. Τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά έως ότου μαλακώσουν. Προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε να διαλυθεί. Δυναμώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολλήσει το μείγμα. Ξαφρίζουμε. Δοκιμάζουμε αν έδεσε και πριν το αποσύρουμε από την φωτιά προσθέτουμε τον χυμό του λεμονιού και το ξύσμα.
  3. Αφήνουμε να κρυώσει και την βάζουμε στα βάζα. Μέχρι να κρυώσει την σκεπάζουμε όχι με το καπάκι αλλά με καθαρή πετσέτα ,γιατί οι υδρατμοί που θα σχηματιστούν στο καπάκι, και πέσουν στο μείγμα σκουραίνουν το χρώμα της μαρμελάδας.
Λίγα μυστικά ακόμα

Για να δούμε αν έδεσε η μαρμελάδα ,βάζουμε λίγη να κρυώσει σε ένα πιατάκι ,γέρνουμε το πιατάκι και αν κυλήσει εύκολα θέλει και άλλο βράσιμο ,αν είναι σταθερή ,σημαίνει ότι έγινε και την αποσύρουμε από την φωτιά.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή