Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

979-979-p1040061.jpg
Ρέγγα Σαλάτα



Χαλβάς σαπουνέ

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Υπέροχος χαλβάς τύπου Φαρσάλων.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • Μισό φλ.τσαγιού φρ. βούτυρο
  • 2 φλ.τσ. νισεστέ
  • 3 φλ.τσ. ζάχαρη
  • 6 φλ. τσ. νερό
  • 1 φλ. τσ. αμύγδαλα φιλέ καβουρντισμένα
Οδηγίες
  1. Κανουμε καραμελα τα 2 φλυτζανια ζαχαρη με το βουτυρο
  2. Διαλυουμε στο νερο τον νισεστε
  3. Ριχνουμε προσεκτικα μεσα στην κατσαρολα, ανακατευουμε μεχρι να ξεκολλαει απ τα τοιχωματα.
  4. Στρωνουμε σ ενα ταψακι και περναμε για 20 λεπτα απ τον φουρνο ΣΤΟΥς 180 βαθμους.
  5. Ριχνουμε απο επανω την υπολοιπη ζαχαρη και καιμε με το φλογιστρο.
  6. Γαρνιρουμε με το καβουρντισμενο αμυγδαλο
  7. Καλη επιτυχια
Σχόλια
Σχόλιο από ntinakom , Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2016
Βαρβάρα, καλησπέρα! μπορούμε αντί να κάψουμε την ζάχαρη με το φλόγιστρο να την ρίξουμε όπως λες στον χαλβά και να τον ξαναβάλουμε στον φούρνο;
Σχόλιο από BarBarBar , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2016
και βεβαια μπορεις θα το βαλεις στο γκριλ
Μεταφορά στην κορυφή