Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Τσιπούρες με δενδρολίβανο και μουστάρδα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πολύ γευστικό φαγάκι που θα φαγωθεί ευχάριστα από μικρούς και μεγάλους!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
5-6 άτομα
  • 5-6 τσιπούρες μέτριες,
  • 6 πατάτες σε ροδέλες,
  • 1 κρασοπότηρο λάδι,
  • 2 σφηνάκια ούζο,
  • 3κ.σ. μουστάρδα,
  • 1 κρασοπότηρο νερό,
  • δενδρολίβανο,
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Ετοιμάζουμε τα ψάρια, καθαρίζουμε, πλένουμε τα στραγγίζουμε από τα πολλά νερά, αλατοπιπερώνουμε καλά .
  2. Στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί τις ροδέλες πατάτας, απάνω τα ψάρια.
  3. Χτυπάμε το λάδι, το ούζο και τη μουστάρδα, περιχύνουμε τα ψάρια.
  4. Ρίχνουμε το νεράκι, μπόλικο δενδρολίβανο, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 30' στους 180β.
  5. Μετά τη μισή ώρα βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε άλλα 10' να ροδίσουν
Λίγα μυστικά ακόμα

Παρόμοια συνταγή:
Τσιπούρα μεθυσμένη

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ νόστιμη συνταγή, γεμάτη από άρωμα και γεύση!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 01 Φεβρουάριος 2011
Tις έφτιαξα ΚΑΙ σήμερα,πολύ νόστιμες,με γεύση τέλεια!
Σχόλιο από soulli , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Όποιος δεν τις έχει φτιάξει να τις δοκιμάσει!!Εγιναν φανταστικές!!Πεντανόστιμες και όλο άρωμα!!
Πρόσθεσα και λίγο σκορδάκι γιατί μας αρέσει!!Μπράβο Βασιλική για αυτόν τον διαφορετικό τρόπο για το ψαράκι!!
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολλα εχω ακουσει για αυτες τις αρωματικες και πικαντικες τσιπουρες,τα καλυτερα!θα τις δοκιμασω,μπραβο Βασιλικη.
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 11 Φεβρουάριος 2011
Eυχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας σχόλια,εγώ τις φτιάχνω τακτικά και μου αρέσουν πολύ οι γεύσεις!
Μεταφορά στην κορυφή