Τσιπούρες με δενδρολίβανο και μουστάρδα
- 5-6 τσιπούρες μέτριες,
- 6 πατάτες σε ροδέλες,
- 1 κρασοπότηρο λάδι,
- 2 σφηνάκια ούζο,
- 3κ.σ. μουστάρδα,
- 1 κρασοπότηρο νερό,
- δενδρολίβανο,
- αλατοπίπερο.
- Ετοιμάζουμε τα ψάρια, καθαρίζουμε, πλένουμε τα στραγγίζουμε από τα πολλά νερά, αλατοπιπερώνουμε καλά .
- Στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί τις ροδέλες πατάτας, απάνω τα ψάρια.
- Χτυπάμε το λάδι, το ούζο και τη μουστάρδα, περιχύνουμε τα ψάρια.
- Ρίχνουμε το νεράκι, μπόλικο δενδρολίβανο, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 30' στους 180β.
- Μετά τη μισή ώρα βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε άλλα 10' να ροδίσουν
Παρόμοια συνταγή:
Τσιπούρα μεθυσμένη
Πρόσθεσα και λίγο σκορδάκι γιατί μας αρέσει!!Μπράβο Βασιλική για αυτόν τον διαφορετικό τρόπο για το ψαράκι!!