Σχόλια
Αχ!βρε Bianka μας έχεις τρελάνει με τα ψωμιά σου και το κακό είναι οτι μας αρέσει και το ψωμί,5 και 5 και άλλα 5 σκουφάκια!!
Το ένα ψωμί καλύτερο από το άλλο! Μπράβο!
τετοια ζυμη δεν την βαζουμε στον Αρτοκατ
πηγε περιπατο;
αχαχαχαχαχα
Δεν κατάλαβα τι εννοείς,Βianka μου, πήγε περίπατο;
λεω αν φουσκωσε τοσσο πολυ,
Αχ μην στεναχωριεσαι το επαθα και εγω στο παρελθον
Μπιανκα μου,το ψωμι σου το χω και ψηνεται!Θα επανελθω να σου πω το τελικο αποτελεσμα!
μην ξεχασης να το ψεκάζης,εχει σπουδαιο ρολλο
ΤΕΛΕΙΟ!!!!ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ!!!!!Μπιάνκα μου με εκανες φουρνάρισα,τέλος ο φούρνος της γειτονιάς.....να σε ρωτήσω κάτι? το ψωμί το βάζουμε στο φούρνο αφου έχει θερκοκρασία 200οC ή σε κρύο φούρνο και ζεσταίνεται μαζί?
σε κρυο Βησαρια
κατια τι εγεινε με το ψωμακι σους δεν μας ειπες
Η φωτογραφία από τη Mara που έφτιαξε το Ψωμάκι το Φθινοπωρινό.

Κλασσική συνταγή χωριάτικου ψωμιού.Το αλάτι το βρίσκω υπερβολικό.Ενα κοφτό κουταλάκι του γλυκού είναι αρκετό.
Ego marilou mou toso alati bazo mesa kai to zigizo den ksero poso einai to miso koutalaki glikou
Το αλάτι στη συνταγή είναι σωστό. Βάζουμε ένα κουταλάκι γλυκού σε 500 γρ. αλεύρι. Άρα, σε 1 κιλό αλεύρι, όπως λέει η συνταγή 2 κουταλάκια, δηλ. 1 κουταλιά της σούπας που ισοδυναμεί με 20 γρ.
Μόλις το έβαλα στο φούρνο!!Θα επανέλθω με νεότερα!!Πιστεύω να το πετύχω!!!:)
Aυτό που έχω να πώ είναι τέρμα ο φούρνος της γειτονιάς!!Το έφτιαξα με αλεύρι ολικής και έγινε πεντανόστιμο...έχει σχεδόν φαγωθεί!!!Μπράβο Βιάνκα για τα υπέροχα ψωμάκια που μοιράζεσε μαζί μας!!Όλα τα σκουφάκια και ακόμα περισσότερα.....!!!
Έκανα το ψωμάκι σου Λιάνα εύκολο ! νόστιμο!
Η φωτογραφία από τη Σούλα!

Η φωτογραφία από την Ειρήνη.

ειδα στο super μειγμα για ψωμι πολυσπορο .οι αναλογιες θα ειναι οι ιδιες ?παιζει ρολο τι ειδους αλευρι ειναι?
Tελειο κ νοστιμο οπως παντα Μπιανκα....κ ευκολο....να ρωτησω κατι?????
Με αυτη την αναλογια τι Νο ταψακι χρησιμοποιουμε??????
Ανθη μου δεν το βαζω στο ταψι!απλως επανω σε μια λαμαρινα με λαδοκολα επανω ,το ψωμι αυτο ζηγηζη στα 750 γρ
elenitak ,δεν ειναι το ιδιο με αυτο που κανουμε εδω!αυτο που ειδες εσυ εχει μεσα σηγουρα και την μαγια του εγω δεν εχω κανη τετοιο ψωμι με ετοιμα τα υλικα
,εσυ δωκημεσε να δης και ακολουθησε οπως λεη η συνταγη
οσω για το αλευρι ,εσυ μπορης να βαλης κανονικο αλευρι για ολες τις χρεισης,και σπορακια απο πανω να πασπαλισης μονο η με σουσαμι
καί δεν λαδώνω το ταψί
και την ζυμη την βαζω σε μια σακουλα καταψηξης και το δενω πολυ καλλα γιατι φουσκωνη παρα πολυ!!!