Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2375-pagwtostratsiatela1.jpg
Παγωτό Στρατσιατέλα



Σαρακατσάνικη μπουγάτσα Θράκης με τυρί

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Σάββατο, 27 Δεκέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Απίθανη και νοστιμότατη τυρόπιτα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλο αλευρι
  • 3 1/2 ποτηρια νερο
  • ενα κρασοποτηρο λαδι
  • 2 κουτ.της σουπας ξιδι
  • αλατακι
  • 1 βιταμ
  • 1/2 ποτηρι λαδι
  • 700 γρ. τυρι
Οδηγίες
  1. Ανακατευουμε ολα τα υλικα του ζυμαριου εκτος απο το βιταμ και το 1/2 ποτηρι λαδι, ζυμωνουμε και κανουμε μπαλακια.
  2. Ζεσταινουμε το βιταμ με το λαδι, ριχνουμε μεσα τα μπαλακια του ζυμαριου, αφηνουμε να γνωριστουν καλα και να ξεκουραστουν παρεα.
  3. Ανοιγουμε πανω σε ενα πιατο του μενου τα φυλλα μας, βαζουμε φυλλο και τυρι μεχρι να τελειωσουν. Γυρναμε αναποδα την πιτα και την διπλωνουμε, την παταμε καλα και την ξανανοιγουμε, ριχνουμε μεσα και το υπολοιπο βουτυρο που περισσεψε.
  4. Ψηνουμε μεχρι να ροδισει

Σχόλια
Σχόλιο από BarBarBar , Σάββατο, 27 Δεκέμβριος 2014
λεγεται "Αγινωτη" διοτι δεν εχει μεσα προζυμι ή μαγια
Μεταφορά στην κορυφή