Ομφαλός της χανούμισσας
Για την γέμιση τυριού:
- μισο κιλο φυλλα
- 2 φλυτζ.τσαγιου τυρι
- 4 κουτ.σουπας γαλα
- 2 κουτ.σουπας κορν φλαουερ
- 2 αυγα
- Πιπερι, μαϊντανό, μπουκοβο
Για την γέμιση του κιμά:
- 1/4 κιλού κιμα
- κρεμμυδακι φρεσκο
- κρεμμυδακι ξερο
- 2 αυγα
- 4 κουτ.της σουπας κρεμα γαλακτος
- Αλατι, πιπερι, ανιθο
- Μια δόση σφιχτή μπεσαμελ
- Φτιάχνω τη γέμιση τυριού: Βράζω το γάλα με το κορν φλάου να πήξει, βάζω πιπέρι, μαϊντανό, μπούκοβο, αυγά, ανακατεύω καλά και γρήγορα. Προσθέτω τυρί φέτα ή κάτι άλλο.
- Για τη γέμιση κιμά: σοτάρω τον κιμά με τα κρεμμύδια για λίγο να πιουν τα υγρά του, προσθέτω και τα υπόλοιπα υλικά.
- Μπεσαμέλ: σοτάρω 1 κ.σ. βούτυρο με 1 κ.σ. αλεύρι, προσθέτω 1 κούπα γάλα, αλάτι, πιπερι, μοσχοκάρυδο
- Τετραγωνιζουμε τα φυλλα μας (τα φυλλα στριβονται δυο-δυο). Λαδωνουμε τα δυο φυλλα μας, διαγωνια του ρομβου βαζουμε την μια λωριδα φυλλου που βγαλαμε απ το τετραγωνισμα. Στρωνουμε μια ποσοτητα απ την γεμιση του κιμα. Βαζουμε απο πανω την αλλη λωριδα φυλλου και στρωνουμε ποσοτητα απ την γεμιση τυριου.
- Αρχιζουμε και στριβουμε το φυλλο μας απ την μια γωνια προς την άλλη. Τοποθετουμε στο ταψι μας σε κυκλο.
- Τέλος στο κεντρο βαζουμε μπεσαμελ. Πασπαλιζουμε με μαυροπιπερο και μπουκοβο