Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Cisco Certified Design Associate
angeleena 3.12.2019 8:51
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μουσταλευριά

recipe image
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Κυριακή, 09 Αύγουστος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Αθάνατη ελληνική συνταγή !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

10 φλυτζάνια χυμό σταφυλιού

Μισό φλυτζάνι κορν φλάουρ και 1 φλυτζάνι αλεύρι

Καρύδια , κανέλλα και σουσάμι για το γαρνίρισμα

Οδηγίες

Βράζετε με μια φέτα ψωμί , τα 10 φλιτζάνια χυμό σταφυλιού , για 5 λεπτά , τον αφήνετε να κατασταλάξει και τον σουρώνετε

Βάζετε στη κατσαρόλα τα 8 φλυτζάνια μούστο στραγγισμένο

Μόλις το μείγμα αρχίζει να βράζει , ρίχνετε αφού έχετε διαλύσει στον υπόλοιπο μούστο που κρατήσατε , μισό φλυτζάνι κορν φλάουρ και ένα φλυτζάνι αλεύρι , λίγο - λίγο ενώ ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να πήξει

Αντικαθιστάτε το κορν φλάουρ με το ¼ του φλυτζ . αλεύρι η βάζετε αλεύρι και σιμιγδάλι σε ίσα μέρη

Λίγα μυστικά ακόμα

Στη φωτογραφία την έχω γαρνίρει ελαφρά με φιλέ αμυγδάλου , είναι προσωπικό μου γούστο

Διαβάστε στο φόρουμ :Η μουσταλευριά και η απομυθοποίηση της στάχτης

Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 11 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
αμαν μεκαψες Χρυστιανη μου
στο μυαλο μου τα εχω σηνεχεια,λες και ηξερες τι σκεφτωμαι
δεν μου λες;
με πατιμεζι γινεται; εγω δεν εχω τωρα χυμο φρεσκον εδω
θα εχουμε τον Σεπτεβριο

να βαλω και τους 5 σκουφους θα εβαζα 10 αλλα δεν εχουμε
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Τρίτη, 11 Αύγουστος 2009
Μπιανκα ,μπορείς αλλα δεν θα σου αρέσει καθόλου .
Μπορεις να φτιάξεις αραιώνοντας 1 μερος πετιμεζι με 2 μερη νερου .

Ριξε και μια ματια στο φορουμ ,με θεμα Η μουσταλευρια και η απομυθοποιηση της σταχτης .
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 11 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εγώ ραντισμένη με σουσάμι καβουρντισμένο, κανέλα και χοντροτριμμένο καρύδι. Μπράβο!!!
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Τρίτη, 11 Αύγουστος 2009
Ηλιαννα ακριβως αυτο που ανέφερες ,ειναι το σωστο παραδοσιακο γαρνιρισμα .
Σχόλιο από bhsaria58 , Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Kαι φυσικά 105 σκουφάκια όχι 5...καταπληκτική παραδοσιακή συνταγή που κάθε σεπτέμβρη την έχω σε πρώτη διάταξη (γιατί τότε μου φέρνουν μούστο καθαρό κάποιοι φίλοι που έχουν αμπέλια)
Μεταφορά στην κορυφή