Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Mousse au Chocolate η Γαλλίδα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2013
none
Περιγραφή

Μους σοκολάτας του Γάλλου Μάγειρα Paul Bocuse.

Συστατικά
  •    6 αυγά
  •    150 γρ ζάχαρη
  •    200 γρ πικρή σοκολάτα Halbbitter ή κουβερτούρα
  •    125 γρ μαλακό βούτυρο
  •    1 φλιτζανάκι του καφέ μόκα.
  •    1 πρέζα αλάτι
Οδηγίες
  1. Πρώτα φτιάχνουμε τον καφε με 2 κ γλ. καφε ΕΛΛΗΝΙΚΟ σκέτο η εσπρέσο να είναι δυνατός.    Χωρίζουμε τα αυγά.   Χτυπάμε τα ασπραδια με λιγο αλάτι σε σφιχτή μαρέγκα.   Την βάζουμε στο ψυγείο
  2. Χτυπάμε τους κροκους με την ζάχαρη μέχρι να αφρατεψουν σε μια ωραία κρέμα.
  3. Βάζουμε τη σοκολάτα η την κουβερτούρα σε μπεν μαρι να λιώσουν.   Το νερό όχι να βράζει ,να είναι μόνο καυτό
  4. Ρίχνουμε πολυ προσεκτικά την σοκολάτα στην κρέμα από τους κροκους.   Ανακατεύουμε απαλά και προσθετουμε τον καφε, πάλι ανακατεύουμε προσεκτικά.   Ρίχνουμε 3-4 κ.σ από την μαρέγκα.   Τώρα ρίχνουμε την κρέμα μέσα στην μαρέγκα.
  5. Βάζουμε την έτοιμη Mousse σε ποτήρια η σε μια ωραία βαθιά λεκάνη και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Λίγα μυστικά ακόμα

Την Mousse àu Chocolate την φτιάχνουμε μια μέρα πριν την σερβίρουμε, την βάζουμε στο ψυγείο.   Τότε έχουμε μια ωραία νοστιμότατη Mousse àu Chocolate.   Σερβίρουμε μεαντιγί και τριμμένη σοκολάτα.  

Eλαφριά μους σοκολάτας

Μούς σοκολάτας

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή