Μοσχάρι Ψητό με Γάλα και Κρέμα Γάλακτος
Μια νόστιμη συνταγή για το μοσχαράκι μας, σιγοψήνεται στην κατσαρόλα με γάλα, γίνεται πολύ μαλακό και νόστιμο!
- 1 κ. κρέας μοσχαρίσιο σε μερίδες
- 1 litro γάλα
- 1 κρέμα γάλακτος
- 2-3 κ.σ. βούτυρο
- 1 κύβο κνορ
- αλατοπίπερο και πάπρικα γλυκιά.
- Ροδίζουμε καλά το κρέας μας σε κατσαρόλα με το βούτυρο, από όλες τις πλευρές, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε και λίγη πάπρικα.
- Ρίχνουμε το γάλα να σκεπαστεί καλά και σιγοψήνουμε.
- Όταν το κρέας θα έχει πιει το γάλα και έχει ψηθεί-μαλακώσει, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε για 3-5 λεπτά να σιγοψήνεται.
- Το σερβίρουμε με πατάτες φούρνου ή πουρέ, εγώ έφτιαξα τις πικάντικες πατάτες
Επίσης μπορούμε να το φτιάξουμε και με νουα η στρογγυλό και μετά να το κόψουμε σε φέτες και να γαρνίρουμε με τη σάλτσα του! Η συνταγή είναι από το :ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ