Κουλουράκια της Λαμπρής
- 1 φλ.τσαγιου φρ.βουτυρο
- 1φλ.τσαγιου ζαχαρη
- 1/2 φλ. τσαγιου γαλα
- 4 φλ. τσαγιου αλευρι
- 1 μπεϊκιν
- 2 κροκκους και ξυσμα απο πορτοκαλι(η λεμονι η βανιλια)
- Χτυπαμε το βουτυρο με την ζαχαρη μεχρι να ασπρισουν, προσθετουμε τους κροκους και εναλλάξ το αλευρι με το γαλα. Τελος ρίχνουμετο μπεϊκιν και τα μυρωδικα.
- Κανουμε τη ζυμη μας και τη βγαζουμε με κορνε ή τα πλαθουμε στο χερι ή τα βγαζουμε με κουπ πατ.
- Αλειφουμε με διαλυμα κροκου με νερο και ψηνουμε 15 λεπτα (αναλογα με τον φουρνο βεβαια και το ποσο μεγαλα ειναι) στους 180 βαθμους.