Γλυκά καυτερά τουρσάκια
- Πιπερακια καυτερα
- Ζαχαρη 1 κουτ.του γλυκου
- Αλατι 1 κουτ.του γλυκου
- λιγο λαδι να σκεπαζει τα πιπερακια
- καλο ξυδι για να γεμισουμε καλα τα βαζακια μας
- Σε καθε βαζακι στον πατο βαζουμε τη ζαχαρη και το αλατι, γεμιζουμε μεχρι επανω πιπερακια.
- Γεμιζουμε με ξυδι και τελος λιγο λαδι.
- Κλεινουμε καλα , αναμεσα στο βαζο και στο καπακι βαζουμε πολυμπαγκ για να μην έρχεται σε επαφη το ξυδι με το καπακι