Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2833-katimer.jpg
Κατμέρ



Φιλέτο μοσχάρι σε μαρινάδα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 04 Μάιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Mα νόστιμη και λάιτ συνταγή για το κρέας μας μαριναρισμένο.
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  •  1 / 4 του βολβου σελινόριζα
  • 2 Καρότα
  • 10 κουταλιές ξίδι, κατά προτίμηση, ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 100 ml κόκκινο κρασί, ξηρό
  • 2 κ.γ. ζωμό λαχανικών Στιγμιαία σκόνη διαλυμένο σε 700 ml νερού 1 κουταλιά της σούπας σποράκια από κέδρο 1 κουταλάκι του γλυκού μπαχαρι 1 / 2 κουταλάκι πιπέρι 6 τεμάχια γαρύφαλλα 2 φύλλα δάφνης 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 500 γρ φιλετο μοσχαρι η αλλο μερος κρέατος
  • 4 κουταλάκια του γλυκού φυτικό λάδι
  • 2 κουταλιές της σούπας σταφίδες
  • 500 γρ κόκκινο λάχανο
  • 1 μήλο (μεσαίο μέγεθος)
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  •  2 κ.γ. ζάχαρη
  • 3 κουταλιές ξίδι από κρασί
  • 1 κουταλιά σάλτσα (Στιγμιαία σκόνη), σκούρο
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Οδηγίες
  1. Κόβουμε τό Κρεμμύδι, το σέλινο και τα καρότα σε κύβους, το βράζουμε στό ξίδι , κόκκινο κρασί και απο τον 700 μλ ζωμο ριχνουμε μονο 300 ml προσθέσετε καί τά σποράκια από κέδρο, μπαχάρι, πιπέρι, 3 γαρίφαλα, τα φύλλα δάφνης.
  2. Τό κατεβάζουμε από τήν φωτιά και ρίχνουμε τήν ζάχαρη και αφήστε να κρυώσει. βάζουμε καί τό κρές μέσα σκεπάζουμε μέ μεμβράνη καί αφήνουμε περίπου να σταθεί για 5 ημέρες με μαρινάδα στο ψυγείο.
  3.  Βγάζουμε τό Μαριναρισμένο βοδινό κρέας από τη μαρινάδα, το στεγνώνουμε πασπαλίζουμε με αλάτι, τά λαχανικά τά κρατάμε
  4. Ζεσταίνουμε το λάδι και καβουρντίζουμε το κρέας περίπου 5 λεπτά. Ρίχνουμε το υπολοιπο ζωμό και τήν μαρινάδα και προσθέτουμε 4 κουταλιές από τά λαχανικά 3 καρφακια γαρυφαλα 1 φυλαρακι δαφνη ,1|2 κ,γ ζαχαρη και τις σταφιδες Αφηνουμε να σιγοβραση! Για 60 λεπτα
  5. Αν βαλετε αλλο κρεςα θελη περισοτερο χρονο και αν χριαστη ριχνουμε και λιγο ζεστο νερο. Μετα οταν βραση το δενουμε με 2 κ,σ νερο 1 κ.γ νισιστε η ανθος αραβοσιτου τα ανακατευουμε και το ριχνουμε στην σαλτσα που βραζη .
  6. Για να κάνετε το λάχανο βάζουμε τό λάχανο , τα μήλα, το σκόρδο, ζάχαρη και ξύδι από κρασί σε μια μεγάλη κατσαρόλα. λεπτά σε μέτρια φωτιά,καί σιγοβράζουμε γιά 45 λεπτά . Ανακατεύετε κατά διαστήματα. Μόλις το υγρό να μειωθεί, ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό. Ανακατεύετε κατά διαστήματα καί Αλατίζουμεκαί τό δένοπυμε μέ λίγο κόρν φλάουερ καί νερό
  7. Σερβίρουμε μέ Πατάτες βραστές καί σάλτσα,ή Μακαρόνια spaetzle
Σχόλια
Σχόλιο από ΛΙΑΝΑ , Πέμπτη, 05 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολυ νοστιμο φαινεται.πολυ μου αρεσει που χρησιμοποιειτε και συ και η Ηlianna σελινοριζα.ειναι κατι που δεν το συνηθιζα αλλα τωρα θα το βαζω σε πολλα!
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 05 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπράβο Μπιάνκα!!!πολύ αρωματικό το μοσχαράκι,ωραία υλικά έχεις χρησιμοποιήσει!!!
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 05 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολυ καλη η συνταγη,η μαριναδα εξαιρετικη,και η διαδικασια επισης,το αποτελεσμα γευστικοτατο!μπραβο Μπιανκα!
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 06 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραιότατο το φιλετάκι!!
Μεταφορά στην κορυφή