Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Φασόλια με λάχανο τουρσί από το Καβακλί της Θράκης

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Κυριακή, 16 Μάρτιος 2014
none
Περιγραφή

Ένα πολύ νόστιμο φαγητό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 500 κιλο φασολια ασπρα
  • 2 κρασοποτηρα λαδι
  • 2 κουτ.της σουπας τοματοπελτε
  • 1 μεγαλο κρεμμιδι
  • 2 καροτα μετρια
  • σελινοριζα
  • αλατι, πιπερι
  • καυτερο κοκκινο πιπερι ψιλο
  • μπουκοβο
  • 500 γρ.λαχανο τουρσι ψιλοκομμενο
Οδηγίες
  1. Στο ενα ποτηρι λαδι ριχνουμε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι και το τσιγαριζουμε. Ριχνουμε τα φασολια μας τα οποια εχουμε μουλιασει σε νερο απο το προηγουμενο βραδυ, προσθετουμε τον τοματοπελτε, βαζουμε το καροτο, το σελινο, το αλατοπιπερο και νερο μεχρι να σκεπαστουν. Βραζουμε μεχρι να μαλακωσουν
  2. Σε αυτο το σταδιο προσθετουμε την τουρσι μας και συνεχιζουμε το βρασιμο μεχρι να βρασει το φαγητο μας καλα.
  3. Σε ενα τηγανακι και με το αλλο ποτηρακι λαδι, ριχνουμε μεσα το κοκκινο καυτερο πιπερι, το ριχνουμε μεσα στην φασολαδα να κανει τζζζζζζζζζζζζ, ανακατευουμε και ετοιμα τα φασολια μας.
  4. Σερβιρουμε με φρεσκια ριγανη και μπουκοβο.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή