Ζελέ με φρούτα
- 1 κουτί κομπόστα διάφορα φρούτα
- 180 γρ. ζελατίνη
- 2 φλιτζάνια καυτό νερό
- φρέσκια μέντα (προαιρετικά), φρούτα και γκοφρέτες ή μπισκότα για το σερβίρισμα.
- Στραγγίζουμε τα φρούτα και κρατάμε το χυμό. Προσθέτουμε λίγο νερό ή χυμό πορτοκάλι στο χυμό της κομπόστας για να έχουμε 1 φλυτζάνι.
- Σε ένα μεγάλο μπολ λιώνουμε τη ζελατίνη στο καυτό νερό και προσθέτουμε το χυμό της κομπόστας και τα κομματάκια φρούτων.
- Κρατάμε μερικά φρούτα στο ψυγείο για το γαρνίρισμα.
- Αφήνουμε να πήξει καλά το ζελέ μας και σερβίρουμε με τα κομματάκια φρούτων, φύλλα μέντας και μία γκοφρέτα ή ένα μπισκοτάκι.
- Επίσης μπορούμε να το σερβίρουμε με σαντιγί!!
Ελένη είναι πανεύκολο και νόστιμο ζελέ!!!