Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...


Παστέλι γρήγορο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 28 Νοέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Νόστιμο, εύκολο και υγειινό σνακ!

Συστατικά
  • 4 κουταλιές σούπας μέλι,
  • 4-5 κ. σ. σουσάμι όσο πιο πολυ σουσάμι εχει, τοσο πιο κριτσανιστο γινεται
  • 4 κ. σ. αμυγδαλα φιλέ
  • 100 γρ. αμυγδαλα με την φλουδα τους κομμενα με το μαχαίρι
  • 3 κ. σ. ηλιόσπορο η φυστίκι
Οδηγίες
  1.  Καβουρντίζουμε τους ξηρούς καρπούς σε ένα τηγανι, Τους βαζουμε σε πιατο.
  2. Στο ίδιο τηγανι βάζουμε το μέλι και το λιώνουμε μέχρι να παρει μια βράση και να κάνει φουσκάλες. Ρίχνουμε από πάνω τους ξηρούς καρπούς ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά, πρέπει οι ξηροί καρποί να είναι παντού και να καλύπτουν πλήρως το μέλι ετσι θα γίνει κριτσανιστό.
  3. Αδειάζετε το μΕιγμα στο κέντρο μίας λαδόκολλας και το καλύπτετε με άλλη μία λαδόκολλα. Με τον πλάστη πατάμε το παστέλι και το κανουμε όσο λεπτό θέλουμε και το χαράζουμε τετράγωνα η σε μπακλαβοτα σχέδια, γιατι αργότερα όταν πήξει θα μπορέσουμε να το κόψουμε εύκολα.
  4. Το αφήνετε να κρυωσει σε θερμοκραςια δωματίου, κρυωνει γρήγορα.
  5. Το κόβετε και το τυλίγεται σε σελοφάν ή σε διαφανές χαρτί τυλίγματος γλυκών!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι απο το μπλοκ Οι καλύτερες Συνταγές μου, εγω έβαλα μερικά αλλα υλικα της αρεσκείας μου.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή