Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Παστέλι γρήγορο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 28 Νοέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Νόστιμο, εύκολο και υγειινό σνακ!

Συστατικά
  • 4 κουταλιές σούπας μέλι,
  • 4-5 κ. σ. σουσάμι όσο πιο πολυ σουσάμι εχει, τοσο πιο κριτσανιστο γινεται
  • 4 κ. σ. αμυγδαλα φιλέ
  • 100 γρ. αμυγδαλα με την φλουδα τους κομμενα με το μαχαίρι
  • 3 κ. σ. ηλιόσπορο η φυστίκι
Οδηγίες
  1.  Καβουρντίζουμε τους ξηρούς καρπούς σε ένα τηγανι, Τους βαζουμε σε πιατο.
  2. Στο ίδιο τηγανι βάζουμε το μέλι και το λιώνουμε μέχρι να παρει μια βράση και να κάνει φουσκάλες. Ρίχνουμε από πάνω τους ξηρούς καρπούς ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά, πρέπει οι ξηροί καρποί να είναι παντού και να καλύπτουν πλήρως το μέλι ετσι θα γίνει κριτσανιστό.
  3. Αδειάζετε το μΕιγμα στο κέντρο μίας λαδόκολλας και το καλύπτετε με άλλη μία λαδόκολλα. Με τον πλάστη πατάμε το παστέλι και το κανουμε όσο λεπτό θέλουμε και το χαράζουμε τετράγωνα η σε μπακλαβοτα σχέδια, γιατι αργότερα όταν πήξει θα μπορέσουμε να το κόψουμε εύκολα.
  4. Το αφήνετε να κρυωσει σε θερμοκραςια δωματίου, κρυωνει γρήγορα.
  5. Το κόβετε και το τυλίγεται σε σελοφάν ή σε διαφανές χαρτί τυλίγματος γλυκών!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι απο το μπλοκ Οι καλύτερες Συνταγές μου, εγω έβαλα μερικά αλλα υλικα της αρεσκείας μου.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή