Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2224-makaroniafournou4tyria11.jpg
Μακαρόνια με 4 τυριά



Ζαμπόν γαλοπούλας με γεύση παστουρμά

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 15 Νοέμβριος 2015
none
Περιγραφή

Γαλοπούλα αέρος με γεύση παστουρμά!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 800-1000 γρ στήθος φιλέτο γαλοπουλας

Για την πάστα θέλουμε

  • 50 γρ σκόρδο ολόκληρο τριμμένο
  • 50 γρ πάπρικα γλυκιά
  • 2 κ σ κύμινο
  • 50 γραμμάρια τσεμένι (μοσχοσίταρο)
  • 2 κ σ Κόκκινη καπνιστή παπρικα
  • 2 κ σ σουμακ
  • 1 κ σ κόκκινο πιπέρι καυτερό
  • λίγο λάδι η Νερό
  • αλάτι
Οδηγίες
  1. Βάζεις το κρέας πρώτα σε αρκετή ζαχαρη δηλαδη αρκετή να το τυλίγει μεσα για 24 ώρες σε μέρος στο μπαλκόνι. Μετα το πλένεις και το σκουπίζεις Καλα
  2. Μετα το τυλίγεις Καλα σε αλατι μπόλικο αλατι να το ψήσει δηλαδη πάλι 24 ώρες Σε δροσερό μέρος σε μπαλκόνι δηλαδη.
  3. Ολα τα υλικα τα λιώνουμε στο μπλεντερ και βαζουμε νερο η λαδι τοσο που να έχουμε μια παστα. Το αφηνουμε για 24 ώρες σε ψυγείο.
  4. Τωρα το πλένουμε πολυ Καλα το κρέας ,το στεγνώνουμε βαζουμε επανω την παστα που έχουμε φτιάξει να καλύψει ολο το κρέας και το βαζουμε σε μια καλτσα ναύλον. Το κρεμάμε σε δροσερό μέρος στον αερα στο μπαλκόνι για 5 -7 ημέρες να στεγνώνει.
  5. Μετα το κοβουμε και το κραταμε στο ψυγείο
Λίγα μυστικά ακόμα

ζαμπόν αέρος
 παρόμοια συνταγή που δείχνει τον τρόπο που το ετοιμάζουμε

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή