Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ζαμπόν Αέρος

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 05 Νοέμβριος 2015
none
Περιγραφή

Φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα σπιτικό ζαμπόν!

Συστατικά
  • 1 φιλετο χοιρινο η γαλοπουλας
  • Αρκετή ζαχαρη
  • Αρκετό αλατι
  • Μια κάλτσα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ νάυλον
  • Και βότανα ο,τι έχουμε
Οδηγίες
  1. Βάζεις το κρέας πρώτα σε αρκετή ζαχαρη, δηλαδη αρκετή να το τυλίγει μεσα για 24 ώρες σε μέρος στο μπαλκόνι
  2. Μετα το πλένεις και το σκουπίζεις Καλα.
  3. Μετα το τυλίγεις Καλα σε αλατι, μπόλικο αλατι να το ψήσει δηλαδη πάλι 24 ώρες σε δροσερό μέρος σε μπαλκόνι δηλαδη.
  4. Τωρα το πλένουμε το στεγνώνουμε βαζουμε επανω πολλα διαφορα βότανα οτι έχουμε και το βαζουμε σε μια καλτσα νάυλον, το κρεμάμε σε δροσερό μέρος στον αερα στο μπαλκόνι για 5 ημέρες.
  5. Μετα την Πέμπτη μέρα το κοβουμε !

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή