Χρυσαφένια κουλουράκια από καλαμπόκι
- 1 κούπα μαργαρίνη
- 1/2 κούπα νερό παγωμένο
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κούπες καλαμποκάλευρο
- 1/4 κουταλάκι αλάτι
- Κοσκινίστε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
- Ρίξτε μέσα το βούτυρο σε κομματάκια και τρίψτε το μείγμα με τα δάχτυλά σας, να σχηματίσετε τρίμματα.
- Ύστερα ραντίστε με το νερο και δουλέψτε τη ζύμη μ' ένα πιρούνι, ώσπου να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα.
- Μαζέψτε τη σε μπάλα, σκεπάστε την και βάλτε την στο ψυγείο 1 ώρα.
- Πλάστε μικρά κουλουράκια, πασπαλίστε με λιγο καλαμποκάλευρο
- Ψήστε τα στους 180 βαθμούς Κελσίου, για 30' περίπου, να ροδίσουν ελαφρά.



Δοκιμασε ομως να τους βαλεις κροκο κοζανης η καρυ .Λογω του καλαμποκιου ,δεν σηκωνει πολλα πολλα .Δεν θα εχει συνοχη η ζυμη .






