Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Χοιρινή πικάντικη τηγανιά με πιπεριές

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2015
none
Περιγραφή

Πικάντικη, πεντανόστιμη τηγανιά !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 1/2 κιλό χοιρινή τηγανιά σε κομμάτια,
  • 2 πράσινες πιπεριές σε μπαστουνάκια,
  • 1 κόκκινη πιπεριά ή Φλωρίνης σε μπαστουνάκια,
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά σε μπαστουνάκια,
  • 2 ξερά κρεμμύδια,
  • ρίγανη ή θυμάρι,ανάμεικτα μπαχαρικά,ανάμεικτα πιπέρια αλάτι,
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο για το τηγάνι + 1/2 φλ. για το κρέας,
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε πολύ καλά το κρέας,στραγγίζουμε καλά,αλατοπιπερώνουμε. Το βάζουμε σε μεγάλο μπολ που θα χωράει,προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά,το μισό λάδι , ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες Ή ακόμη καλύτερα από το βράδυ να απορροφήσει όλες τις γεύσεις.
  2. Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά,ρίχνουμε όπως είναι την τηγανιά μαριναρισμένη ,αφήνουμε να πιει τα υγρά της ανακατεύοντας, αφού αρχίσει να στεγνώνει και να παίρνει χρώμα ρίχνουμε το 1 φλ. λάδι ,αφήνουμε να σοταριστούν καλά.
  3. Σβήνουμε με το κρασί,προσθέτουμε λίγο νερό,χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας τακτικά να μην μας κολλήσει για 30 λεπτά περίπου ή έως να μαλακώσει το κρέας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Παρόμοια συνταγή με τη χοιρινή τηγανιά με τσίπουρο

Αν δεν σας αρέσουν τα πικάντικα αποφύγετε τα ανάμεικτα μπαχαρικά και πιπέρια. Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή