Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

419-meportokali111.jpg
Ψάρι με πορτοκάλι



Χοιρινή τηγανιά με τσίπουρο

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τετάρτη, 28 Δεκέμβριος 2011
none
Περιγραφή

Νόστιμη τηγανιά σβησμένη με τσίπουρο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4-5 άτομα
  • 1 κ.χοιρινό κομμένο σε κομμάτια,
  • 1 κ.γλ. ρίγανη,
  • 1 πιπεριά πράσινη ή Φλωρίνης,
  • αλάτι,πιπέρι,λίγη θρούμπι αν έχετε,
  • 1 φλ. τσίπουρο.
Οδηγίες
  1. Βράζουμε το χοιρινό για περίπου 30 λεπτά.
  2. Στραγγίζουμε το κρέας και το μεταφέρουμε σ’ ένα τηγάνι με καπάκι.
  3. Ρίχνετε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρέας με τις πιπεριές, αφήνουμε να σιγοβράσει.
  4. Πριν το τέλος, προσθέτουμε αλατοπίπερο,το τσίπουρο και αφήνουμε για λίγο στη φωτιά.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δες σας αρέσει το τσίπουρο μπορείτε να βάλετε κρασί λευκό και λεμόνι!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή