Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1470-poutaneska0.jpg
Σπαγγέτι πουτανέσκα



Τσάτνεϋ με τσίλι πιπεριές

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Καυτερή και γλυκιά σάλτσα από γλυκές και καυτερές τσίλι πιπεριές. Γι αυτούς που αντέχουν τις σούπερ δυνατές και καυτερές γεύσεις.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης σε κομμάτια
  • 6 καυτερές κόκκινες πιπεριές τσίλι με ή χωρίς τους σπόρους σε κομμάτια
  • 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια σε φέτες
  • 100 γρ. τζίντζερ φρέσκο, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 100 ml ξύδι μπαλσάμικο
  • 100 ml νερό
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Οδηγίες
  1. Κόβουμε όλα τα λαχανικά και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να ψηθούν σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.
  2. Ξεσκεπάζουμε, δυναμώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε περιστασιακά. Μόλις απορροφηθούν τα υγρά το μείγμα είναι σαν σιρόπι καραμελωμένο.
  3. Αφαιρούμε από τη φωτιά, περιμένουμε να κρυώσει και λιώνουμε τη σάλτσα στο multi.

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύει κρέατα ψητά, τηγανητά κεφτεδάκια και τυριά.

Σε συνταγή της ΄Αννας Μαρίας Μπαρούχ

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή