Τριαντάφυλλα με ανθότυρο
- 250γρ γάλα χλιαρο
- 2 αυγα
- 25 γρ φρεσκια Μαγια
- 100 γρ ζαχαρη
- 100 γρ βουτυρο
- 600-700γρ αλευρι ,
- Βανίλια
- Γεμιση
- 400γρ ανθότυρο
- 100γρ ζαχαρη
- 100γρ σταφίδες
- Σε χλιαρο γάλα διαλυουμε τη Μαγια ,ζαχαρη και 200γρ αλευρι.
- Κανουμε χυλό και αφηνουμε να φουσκώσει.
- Όταν θα ειναι έτοιμο, προσθέτουμε αυγο ,βουτυρο και το υπολοιπο αλευρι.
- Φτιάχνουμε τη ζυμη και αφηνουμε να φουσκωσει 1-1,5 ωρα .
- Χωριζουμε σε 24 μικρά μπαλάκια.
- Ανοίγουμε, κόβουμε σε 3, βαζουνε στη μεση τη γεμιση κ τυλιγουμε όπως σας έδειξα, πρώτα να πιάσει η πρωτη λωρίδα, μετα δεύτερη και στο τελος η Τριτη.
- Απο πανω αλείφουμε με αυγο +γάλα και ψηνουμε στους 180 β. μεχρι να παρουν χρώμα 20-25'