Τούρτα του Δούναβη.. εύκολη
-
1 παντεσπάνι γρήγορο κομμένο οριζόντια σε τρία μέρη
-
2 φακελάκια κρέμα μιλφέιγ
-
λίγο κονιάκ ή αμαρέτο
-
1 βάζο κεράσια
-
ζελέ κόκκινο
-
Στραγγίζουμε τα κεράσια
-
Χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής για μιλφέιγ
-
Βάζουμε μια βάση από το ένα κομμάτι παντεσπάνι επάνω σε μια πιατέλα τούρτας
-
Βάζουμε το στεφάνι από την φόρμα ψησίματος 26αρα και την κλείνουμε γύρω από την βάση του παντεσπανιού
-
Βρέχουμε λίγο με το λικέρ ή το κονιάκ
-
Βάζουμε την μισή κρέμα, μετά πάλι μια βάση και πάλι ράντισμα την υπόλοιπη κρέμα
-
Τέλος βάζουμε την τελευταία βάση, την βρέχουμε λίγο με λικέρ και στρώνουμε τα κεράσια
-
Με το ζουμάκι τους, κάνουμε το ζελέ και το ρίχνουμε επάνω στα κεράσια
-
Αφήνουμε να κρυώσει και αν θέλουμε το γαρνίρουμε με σαντιγί ή κρατάμε λίγη κρέμα μιλφέιγ και το γαρνίρουμε με αυτή
-
Πασπαλίζουμε με πράσινο φιστίκι και σερβίρουμε
Βρείτε την συνταγή για Παντεσπάνι γρήγορο στο site μας
Αν θέλετε αγοράστε έτοιμο παντεσπάνι που είναι και κομμένο