Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy Drivers License, Buy German Drivers License
jack020 30.6.2022 15:08
BUY A REAL PASSPORT ONLINE
jack020 30.6.2022 15:06
Buy Passport Online, Buy a Real Passport Online
jack020 30.6.2022 15:01
Increase and Phight: 5/12/2022
Marinaccio 28.6.2022 9:38
Top Ranking: Mets 13, Nationals 5ats swat the Nats
Marinaccio 28.6.2022 9:37
Near the Empire: Yankees information - 6/11/22
Marinaccio 28.6.2022 9:36
Astros hunt as a result of the double-enjoy monste
Marinaccio 28.6.2022 9:35
Tigers 4, Guardians 3: Miggy features walkoff cham
Marinaccio 28.6.2022 9:34
The 2022 MLB Corridor of Fame Ballot vs. the Rocki
Marinaccio 28.6.2022 9:34
Guardians earn to start with spring exercising mat
Marinaccio 28.6.2022 9:33
Acquista passaporto, patente di guida, età e carta
phillippevincent9@gmail.c 28.6.2022 8:56
Kaufen Sie Reisepass, Führerschein, Alter und Pers
phillippevincent9@gmail.c 28.6.2022 8:55
Buy Passport,Driver License,Age & ID Card,Visas an
phillippevincent9@gmail.c 28.6.2022 8:54
KUP TANIE PRZEDPŁACONĄ KARTĘ VISA, KLONUJ KARTY,
phillippevincent9@gmail.c 28.6.2022 8:53
ACQUISTA CARTE VISTO PREPAGATE ECONOMICHE, CARTE
phillippevincent9@gmail.c 28.6.2022 8:51
COMPRE TARJETA VISA PREPAGO BARATA, TARJETAS CLONE
phillippevincent9@gmail.c 28.6.2022 8:50
اشترِ بطاقة فيزا مدفوعة مسبقًا بسعر رخيص ، وبطاقات
phillippevincent9@gmail.c 28.6.2022 8:50
KAUFEN SIE GÜNSTIGE PREPAID-VISA-KARTEN, KLONKARTE
phillippevincent9@gmail.c 28.6.2022 8:49
BUY CHEAP PREPAID VISA CARD, CLONE CARDS,DUMZ,CRED
phillippevincent9@gmail.c 28.6.2022 8:49
☎️+49 1575 1562534☎️ Acquista certificato olandese
phillippevincent9@gmail.c 28.6.2022 8:48
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2704-rozavga.jpg
Ροζ αβγουλάκια



Τούρτα με Κρέμα Παραδείσου και φράουλες

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017
none
Περιγραφή

Καταπληκτική σε γεύση και εμφάνιση τούρτα!

Συστατικά
  • Για την μπισκοτενια βάση
  • 3 αυγά τα χωριζουμε
  • 150 γρ ζάχαρη
  • 3 κουταλιές ζεστό νερό
  • 150 γρ Αλεύρι
  • 1 κουταλάκι μπέικιν
  • Για την κρέμα
  • 1 κουτί κρέμα του Dr.Oeteker κρέμα φράουλα
  • 600 γρ κρέμα γάλακτος (σαντιγί)
  • 2 βανιλιες
  • 500 γρ φράουλα
Οδηγίες
  1. Για τη μπισκοτένια βάση: Χτυπάμε με το μιξερ τα ασπράδια με το νερό σε μαρέγκα και βάζουμε τους κρόκους και τα χτυπάμε για 5 Λεπτά σε πηχτο αφρό και βάζουμε και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε να χτυπάμε για ακόμα λίγα λεπτά.
  2. Τώρα βαζουμε λίγο λίγο το αλεύρι μαζί με το μπέικιν και το ανακατεύουμε ελαφρά με ένα σύρμα κουζίνας.
  3. Περνάμε την φόρμα μας με βούτυρο η λάδι, μέχρι επάνω μόνο με βούτυρο και βάζουμε το μειγμα στη φόρμα .
  4. Έχουμε τον φούρνο μας ζεστό στους 180 και το ψήνουμε για 30 ως40 λεπτά. Δοκιμάζουμε μετά τα 30 λεπτά αν είναι ψημένο.
  5. Φτιάχνουμε την κρέμα: 1 κουτί Κρέμα του Dr.Oeteker Κρέμα - φράουλα (αν υπάρχει Ελλάδα) το κάνουμε όπως λέει στο πακέτο, και προσθέτουμε ακόμα 250 γρ φρέσκες φράουλες σε κομματάκια και ανακατεύουμε.Αν χρειαστεί βάζουμε λίγο ζελατίνη και το βάζουμε στην ακρη.
  6. .(Αν δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο κουτί του Dr.Oeteker, μπορούμε να το κάνουμε και μόνη μας.400 γρ φράουλα σε μικρά κομμάτια, 1 φακελάκι ζελατίνη. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε τις φράουλες και 2 ως 3 κουταλιές καστανή ζάχαρη και το Ζεσταίνω, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Έχω ετοιμάσει τη ζελατίνη και βάζω περίπου το μισό και το ανακατεύω. Υπάρχει και της στιγμής ζελατίνη σκόνη, που είναι για ζεστό και κρύο δεν χρειάζεται να βράσει δηλαδή. Μετά όταν κρυώσει ανακατεύουμε ελαφρά τη σαντιγί. )
  7. Τώρα χτυπάμε τη σαντιγί και τις βανιλιες μαζί.
  8. Ανακατεύουμε τη σαντιγί με τις φράουλες.
  9. Τώρα βάζω ένα Τσερκι γύρο από την μπισκοτενια βάση και βάζω λίγο από την κρέμα πάνω στην μπισκοτενια βάση, περίπου 1 πόντο. Κόβω τις πλυμενες φράουλες στην μέση και τις βάζω δίπλα δίπλα ομοιόμορφα, και βάζω επάνω την υπόλοιπη κρέμα και την στρώνουμε με μια σπάτουλα. Το βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
  10. Φτιάξτε ντεκόρ, με ότι θέλετε. .....κουβερτούρα λιωμένη , και βουτάτε τις φράουλες μέσα μέχρι την μέση όπως είναι με τα κοτσάνια μαζί τα αφήνουμε να στεγνώσουν και τα βάζουμε επανω.
  11. Καλή επιτυχία!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή