Τουρσάκια στα βάζα
- διαφορα λαχανικα της αρεσκειας μας
- εγω εβαλα σκορδο,σελινο,καροτο,μελιτζανα,φασολακια,πιπεριες,καυτερα,ντοματα πρασινη
- Ζεματαω ελαφρα τα λαχανικα (εκτος απο το σελινο και το σκορδο) ενα ενα χωριστα και τα εχω ετοιμα στις κουπες
- Βαζω στον πατο του βαζου σκορδο, μετα το σελινο και τα υπολοιπα υλικα οπως θελω, εγω τα βαζω ανακατεμενα, εαν θελουμε βαζουμε και κουκουτσακια πιπερι μαυρο.
- Σε καθε βαζο 1 κ.γ ζαχαρη και 1 κ.γ αλατι
- Σε καθε βαζο ενα σφινακι ξυδι ζεστο
- Σε καθε βαζο 2 κ.σ λαδι
- Βραζουμε νερο πολυ καλα και γεμιζουμε τα βαζα μας, κλεινουμε γρηγορα και γυρναμε αναποδα.
- Φροντιζουμε ολα τα υλικα μας να ειναι ζεστα καθως και τα βαζα μας