Τουρλού με φασολάκια

Μια συνταγή" αυτοσχέδια"έχοντας δυο είδη φασολάκια αγαπημένα αποφάσισα να τα "ενώσω" και το αποτέλεσμα ήταν γευστικότατο!!!
- 1κ. φασολάκια φρέσκα,
- 500 γρ. φασόλια χάντρες φρέσκα,
- 5-6 φρέσκες ντομάτες σε κυβάκια ή ντοματάκια κουτιού,
- 6 πιπεριές κέρατο,ολόκληρες,
- 4 καρότα σε φέτες,
- 2 κρεμμύδια σε κυβάκια,ή 1/2 ματσάκι φρέσκα,
- 4 σκ. σκόρδο σε φετούλες,
- 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί,{προαιρετικά},
- 1 ματσάκι μαΪντανό ψιλοκομμένο,
- αλατοπίπερο,
- ρίγανη,
- 2 φλ. νερό.
- Σοτάρουμε τα κρεμμύδια,σκόρδο,καρότα λίγα λεπτά σε λάδι.
- Ρίχνουμε τις χάντρες να σοταριστούν κι αυτές λίγο,προσθέτουμε τα φασολάκια,τέλος τις πιπεριές ολόκληρες,αφήνουμε λίγα λεπτά.
- Σβήνουμε με το κρασί αν θέλουμε!διαφορετικά με τις ντομάτες,ρίχνουμε το νερό,αλατοπίπερο και ρίγανη,σιγοβράζουμε 45' περίπου.
- Τέλος ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αφήνουμε 5-10'ακόμη.
- Εύκολο,γρήγορο και αυτό το φαγητό,με φρέσκιες ντομάτες θα γίνει πολύ πιο νόστιμο!!!
- Αν θέλετε περισσότερο έντονη σάλτσα θα προσθέσετε 1 κ.σ. πουμαρό ή κέτσαπ.