Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Cisco Certified Design Associate
angeleena 3.12.2019 8:51
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τηγανιά

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 24 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Ένας καταπληκτικός μεζές για μπύρα ή κρασάκι.
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
2 μερίδες

 

  • 1 ψαρονέφρι μεγάλο ή τρυφερό χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες
  • 6 κ.σ. λάδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κούπα κόκκινο κρασί
  • Πιπέρι καυτερό ή τσίλι ή ταμπάσκο ανάλογα με τα γούστα σας
  • 4 κ. σ. γούστερ σως
  • 1 κ.γλ. κοφτό ρίγανη
  • Λίγο αλάτι
  • Πιπέρι

 

Οδηγίες

 

  1. Αλείφουμε το κρέας με τη μουστάρδα και το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο
  2. Σε τηγάνι σοτάρω το κρέας στο λάδι καλά από όλες τις πλευρές και ρίχνω και το σκόρδο.
  3. Προσθέτω το κρασί σε δόσεις και ανακατεύω συνέχεια σε δυνατή φωτιά.
  4. Βάζω τη γούστερ σος, λίγο αλάτι, τα πιπέρια και τη ρίγανη και βράζω δυνατά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  5. Η όλη ετοιμασία θα κρατήσει περίπου 10 λεπτά. Αν είναι με άλλο τρυφερό κομμάτι χοιρινό ίσως λίγο περισσότερο.

 

 

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 26 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραίος μεζές είτε για ούζο είτε για μπύρα!
Σχόλιο από mpia , Πέμπτη, 25 Νοέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
μοσχοβολισε το σπιτι.... πολυ νοστιμη!!!!!!!!!!!
Σχόλιο από Lina , Σάββατο, 24 Νοέμβριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ισως η πιο νόστιμη τηγανιά που έχω δοκιμάσει!
Μεταφορά στην κορυφή