Τηγανιά
- 1 ψαρονέφρι μεγάλο ή τρυφερό χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες
- 6 κ.σ. λάδι
- 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κούπα κόκκινο κρασί
- Πιπέρι καυτερό ή τσίλι ή ταμπάσκο ανάλογα με τα γούστα σας
- 4 κ. σ. γούστερ σως
- 1 κ.γλ. κοφτό ρίγανη
- Λίγο αλάτι
- Πιπέρι
- Αλείφουμε το κρέας με τη μουστάρδα και το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο
- Σε τηγάνι σοτάρω το κρέας στο λάδι καλά από όλες τις πλευρές και ρίχνω και το σκόρδο.
- Προσθέτω το κρασί σε δόσεις και ανακατεύω συνέχεια σε δυνατή φωτιά.
- Βάζω τη γούστερ σος, λίγο αλάτι, τα πιπέρια και τη ρίγανη και βράζω δυνατά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Η όλη ετοιμασία θα κρατήσει περίπου 10 λεπτά. Αν είναι με άλλο τρυφερό κομμάτι χοιρινό ίσως λίγο περισσότερο.