Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3837-tiramisoukerasi.jpg
Tiramisou με κεράσια



Τάρτα Πικάντικη με καμαμπέρ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 14 Νοέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια τάρτα ιδιαίτερη και πεντανόστιμη !

Συστατικά

Ζύμη

  • 200  γρ. αλεύρι
  • 2 κ.γ. μπέικιν
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 125 γρ. γάλα

Γέμιση

  • 300 γρ. Καμαμπέρ  ότι είδος έχετε
  • 3 φέτες ζαμπόν
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 250 γρ. ανθότυρο ή μυζήθρα
  • 3 αυγά
  • πιπέρι, αλάτι
  • λίγο θυμάρι
  • λίγο μοσχοκάρυδο
  • μαϊντανό
Οδηγίες

  1. Με τα υλικά κάνουμε την ζύμη και την αφήνουμε να ησυχάσει στο ψυγείο
  2. Κόβουμε το τυρί Καμαμπέρ και το ζαμπόν σε κομματάκια
  3. Τα ανακατεύουμε με το τυρί και την μυζήθρα, αλάτι, πιπέρι, ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο, το θυμάρι και τον κομμένο μαϊντανό
  4. Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε και αυτά στο μίγμα
  5. Ανοίγουμε την ζύμη σε ένα φύλλο και την βάζουμε σε βουτυρωμένη 26αρα φόρμα με στεφάνι
  6. Προσέχουμε να καλυφτούν και τα πλάγια και με ένα πιρούνι την τρυπάμε εδώ κι εκεί
  7. Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
  8. Ψήνουμε την ζύμη για 15 λεπτά
  9. Μετά ρίχνουμε την γέμιση μέσα και ψήνουμε άλλα 40 λεπτά
  10. Αφήνουμε να κρυώσει
  11. Βγάζουμε το στεφάνι από την φόρμα
  12. Σερβίρουμε ζεστή ή κρύα
Σχόλια
Σχόλιο από Elefteria , Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2009
δεν βαθμολογο αν δεν φαω
αλλα θα την κανω καποια στιγμη
το καμαμπερτ ειναι απο τα αγαπημενα μου
το λατρευωωωωωω!!!!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τόσο ιδιαίτερη,μοναδική και ....Υπέροχη!!!!
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Λαχταριστή και σίγουρα πεντανόστιμη με τόσα εύγευστα υλικά!!
Σχόλιο από marianta , Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Καταπληκτική όπως όλες οι συνταγές που μοιράζεσαι μαζί μας Μπιάνκα μου! 105 σκουφάκια.
Μεταφορά στην κορυφή