Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4221-keikmarmare.jpg
Κέικ Μαρμαρέ



Τάρτα με ροκφόρ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 19 Φεβρουάριος 2013
none
Περιγραφή

Μια νόστιμη τάρτα με αγαπημένο τυρί για πολλούς!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες

    Για την ζύμη

  •     180 γρ Αλεύρι
  •     90 γρ Βούτυρο
  •     1 πρέζα Αλάτι
  •     1 κ,σ νερο κρύο περίπου

   Για την κρέμα

  •     300 γρ Ροκφόρ
  •     1 μεγάλο Αχλάδι
  •     3 Αυγά
  •     150 γρ Creme fraiche συνταγη εχουμε στο σάιτ
  •     Αλεύρι για να ανοίξουμε το φύλο
Οδηγίες
  1. Ζυμώνουμε το αλεύρι, το βούτυρο, το αλάτι και το κρύο νερό σε μια κανονικη ζύμη ούτε πολυ μαλακή ούτε πολυ σφιχτή, αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο κρύο νεράκι.  Την βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  2. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λίγο αλεύρι στα μέτρα της φορμας εγώ εχω μια 28αρα.   Βουτυρωνουμε  την φόρμα και στρωνουμε λαδοκολα.    Βάζουμε τη ζύμη και τρυπάμε με ένα πιρούνι αρκετές φορές.
  3.  Αναβουμε τον φουρνο στους 200 ° C βαθμούς.    Ψήνουμε την ζυμη στον προθερμανσμενο φουρνο    10-15 λεπτα στο κάτω τελευταίο ράφι του φούρνου.
  4.  Όταν πάρει χρώμα το βγάζουμε απο το φούρνο.  Καθαρίζουμε το αχλάδι και κοβουμε σε φέτες.    Βάζουμε τις φέτες αχλαδι επάνω στην προψημμενη ζύμη,    θρυμματίζουμε το τυρί και το Πασπαλιζουμε επάνω στις φέτες αχλαδι.
  5. Ανακατέψτε τα αυγά Με την Creme fraiche  και περιχύνουμε επάνω στο τυρι,  ψήνουμε
  6. στους 175 ° C (αερα 150 ° C) για περίπου 30 λεπτά.
  7. Σερβιρουμε με ανάμεικτη σαλάτα και κόκκινο κρασί.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε μπορείτε να το φτιαξετε και με σφολιατα ! Τυρί ροκφόρ η μπλου τζηζ ή γκοργκονζόλα

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή