Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Creme Fraiche πώς την φτιάχνουμε

recipe image
Προστέθηκε απόTatianakie, Σάββατο, 10 Μάρτιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Η γεύση της μοιάζει με το γιαούρτι και είναι πολύ καλό συνοδευτικό σε «βαριά γλυκά», την χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε κρέμες, για φαγητά και για γλυκά μα το σημαντικότερο είναι ότι.... τη φτιάξαμε εμείς!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
Ίση ποσότητα με αυτή που βάλαμε σε κρέμα
  • 2 φλυτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές σούπας ξινόγαλο
Οδηγίες
  1. Σε ένα γυάλινο βάζο αποστειρωμένο ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το ξινόγαλο και τα ανακατευουμε με ένα κουτάλι καλά
  2. παίρνουμε ένα φίλτρο καφετιέρας και σκεπάζουμε το στόμιο του βάζου πιάνοντάς το με ένα λαστιχάκι
  3. βάζουμε το βάζο σε μέρος ζεστό 20-24 βαθμούς Κελσίου για 24 ώρες
  4. Στις 24 ώρες το ανοίγουμε και η κρέμα μας είναι ήδη έτοιμη!
  5. Την βάζουμε και στο ψυγείο για ακόμα 24 ώρες κι έχουμε μια κρέμα που είναι σταθερή και δεν τρέχει!
Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολυ ωραια συνταγη για να κανουμε την κρεμα μονοι μας την βαζουμε σε ολα τα φαγητα αλλα κανουμε και γλυκα!!!!!
Μπραβο Tatianakie
Σχόλιο από eleni_p , Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ωραία ιδέα!
Σχόλιο από Tatianakie , Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012
παιδιά είναι πολύ χρήσιμη!!!! την έβαλα σε ομελέτα, την έβαλα σε μπεσαμελ!, την έβαλα σε κρέπες!!! δίνει άλλη γεύση!!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012
Ιδανική για φουρνοπατάτες, που τις αλείφουμε με λίγο βουτυράκι και μετά πάνω την κρέμα και λίγο σχινόπρασο!!Μούρλια είναι!
Σχόλιο από mpia , Σάββατο, 07 Απρίλιος 2012
θα την δοκιμασω την ωραια κρεμα σου στο εμφανισημο σταφυδοψωμο !!!
Μεταφορά στην κορυφή