Ταραμοσαλάτα
- 300 γρ. Ταραμά μισό κόκκινο μισό άσπρο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη
- 2 – 2,5 λεμόνια το χυμό τους ή όσο εσείς προτιμάτε
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
- 2-2,5 κούπες λάδι
- 1 φρατζόλα ψωμί μόνο ψύχα, μουσκεμένο και στυμμένο πολύ καλά
- Mέσα σε μπολ χτυπάμε αρχικά στο μίξερ για λίγη ώρα το κρεμμύδι, το σκόρδο, λίγο λάδι και τον ταραμά.
- Προσθέτω λίγο λεμόνι και το ψωμί και συνεχίζω το χτύπημα.
- Πάντα χτυπώντας με το μίξερ , ρίχνω εναλλάξ το λάδι και το λεμόνι λίγο λίγο.
- Το μείγμα αφραταίνει και φουσκώνει.
- Δοκιμάζουμε κατά πόσο μας αρέσει ξινό και προσθέτουμε λεμόνι.
- Χρειάζεται αρκετή ώρα χτύπημα.
- Καλή επιτυχία!
Η φωτό από τη Βασιλική που έφτιαξε τη συνταγή.
και υγεία!!Το σκόρδο δεν το έβαλα γιατί δεν το θέλει η οικογένεια:(