Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Γλυκόξινη μαρμελάδα με Κρεμμύδια

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 21 Αύγουστος 2012
none
Περιγραφή

Συνοδεύει  Τυριά  πικάντικα και σάλτσες από άγριο κρέας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1,250 κιλα Κρεμμύδια καθαρισμενα , κοκκινα εγω εβαλα και λιγα ασπρα σε λεπτές ροδέλες
  • 3 κουταλιές της σούπας αλάτι
  • 750 γρ ζάχαρη
  • 350 μλ ξύδι (λευκό ξύδι απο σταφυλια)
  • 1 ½ κουταλάκια του γλυκού γαρίφαλο σε πανακι δεμενο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο σπορια σε πανακι δεμενο
  • 1 ξυλακι κανελα

Οδηγίες
  1. Βαζουμε το κρεμμύδι με το αλάτι ανακατεύουμε και αφήνουμε 1 ώρα. Το ξεπλενουμε καλα και με μια πετσετα το στεγνώνουμε
  2. Βαζουμε τη ζάχαρη με το ξύδι και γαρίφαλο να σιγοβράζει για 5 λεπτά
  3. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το κύμινο, αφηνουμε στο δυνατο της φωτιας να παρη μια καλη βρασει και μετα σε μικρη φωτια να σιγοβρασει για 2 -2,5 ώρες μέχρι να εχουμε ενα παχύ σιρόπι και τα κρεμμύδια να εχουν ροδίσει
  4. βγαζουμε τα σακουλακια με τα μπαχαρικα
  5. το βαζουμε αμεσως σε γιαλυνα βαζακια και το συντηρουμε στο ντουλαπι της κουζινας μας
  6. ειναι σαν μαρμελαδα και δεν χαλαη
  7. οταν ανοιξουμε ενα βαζο το βαζουμε μετα στο ψυγειο
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή