Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2451-keikportokaliou.jpg
Κέικ πορτοκαλιού



Στικς κολοκυθιών τραγανά

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 26 Σεπτέμβριος 2017
none
Περιγραφή

Τέλειο συνοδευτικό , τα είχαμε φάει σε ταβέρνα στη Ν.Μάκρη και μας άρεσαν πολύ έγινε το αγαπημένο μας!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • κολοκυθάκια όχι πολύ μεγάλα,μέτρια
  • αλατοπίπερο
  • ρίγανη
  • σιμιγδάλι ή αλεύρι {έβαλα σιμιγδάλι}
  • λάδι για το τηγάνι.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε,σκουπίζουμε καλά τα κολοκυθάκια μας και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια ,λίγο πιο μεγάλα από τις πατάτες τις τηγανιτές.
  2. Τα αλατοπιπερώνουμε.
  3. Σε ένα ταψάκι ρίχνουμε το σιμιγδάλι Ή το αλεύρι ,προσθέτουμε την ρίγανη και περνάμε τα μπαστουνάκια μας να αλευρωθούν καλά.
  4. Σε λάδι καυτό ρίχνουμε τα στικ - μπαστουνάκια μας ,τηγανίζουμε λίγα λεπτά προσέχοντας να μην μας καούν! γυρίζοντας τα 2-3 φορές να ροδίσουν.
Λίγα μυστικά ακόμα

Σιμιγδάλι έβαλα για να μην μαυρίσει το λάδι όπως γίνεται με το αλεύρι ,επίσης γιατί γίνονται πολύ τραγανά.

Εφτιαξα και λίγα στικς μελιτζάνας που έγιναν και αυτά τέλεια!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή