Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Στήθος κοτόπουλου γεμιστό

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 20 Μάρτιος 2009
none
Περιγραφή

Ένα πολύ ελαφρύ φαγητό για καθημερινό ή επίσημο ή μπουφέ. Εύκολο και γρήγορο.

Συστατικά
  • 4 στήθη κοτόπουλου φιλέτο ανοιγμένα στη μέση σαν βιβλίο
  • 150 γραμ σπανάκι κομμένο, ζεματισμένο και στυμμένο πολύ καλά
  • 6 λιαστές ντομάτες ψιλ/νες
  • 100 γρ τυρί φέτα ή άλλο τυρί τριμμένο
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • Μισή κούπα ζωμό κότας
  • Λίγο λάδι και λίγο βούτυρο
  • Λίγη μουστάρδα
  • Αλάτι (με προσοχή)
  • Πιπέρι
Οδηγίες

  1. Αλείφουμε τα ανοιγμένα φιλέτα κοτόπουλου με λίγη από τη μουστάρδα. Μόνο από τη μία πλευρά. Αφήνω για λίγο να μαριναριστεί στο ψυγείο
  2. Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης δηλ. σπανάκι, φέτα και λιαστή.
  3. Μοιράζω τη γέμιση στα κοτόπουλα και πάνω από τη μουστάρδα.
  4. Κλείνω τα κοτόπουλα με οδοντογλυφίδες και τα αλατίζω εξωτερικά.
  5. Σε τηγάνι σοτάρω στο λάδι-βούτυρο τα κοτόπουλα από όλες τις πλευρές.
  6. Σβήνω με το κρασί και ζωμό, αλατοπιπερώνω ελαφρά και μαγειρεύω για 20 λεπτά, αφού σκεπάσω με καπάκι το τηγάνι ή το σκεύος μας.
  7. Αφαιρώ μετά από λίγο τις οδοντογλυφίδες και κόβω σε φέτες.
  8. Σερβίρω με λαχανικά ή πατάτες ή ρύζι ή με ότι θέλουμε
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή