Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Building on the foundation of its predecessor
DonnaKB 28.5.2022 7:01
Ultra-soft steps, meet superior cushioning
DonnaKB 28.5.2022 6:57
Inspired by the vibrant energy and sights that tak
DonnaKB 28.5.2022 6:55
Pairing a down-to-earth persona with out-of-this-w
DonnaKB 28.5.2022 6:52
The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

941-dscn0912s.jpg
Εκμέκ.......εύκολο



Σπασμένη και κομμένη σοκολάτα για δωράκια

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018
none
Περιγραφή

Σοκολάτα σε πλάκες φτιαγμένη από τα χεράκια μας που αν την τυλίξουμε κατάλληλα, γίνεται και ένα θαυμάσιο δώρο για πολλές περιστάσεις.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
1 ταψί μεγάλο του φούρνου
  • 6 ως7 Σοκολατες του γουστο σας (χωρις μπισκοτο η καρπους)
  • ξηρούς καρπούς ή μπισκότα ή ό,τι άλλο θέλουμε
Οδηγίες
  1. Στο ταψι βαζω λαδοκολα και βαζω τις σοκολατες τη μια διπλα στην αλλη.
  2. Ζεσταινω το φουρνο στους 50 βαθμους
  3. Βαζω στο φουρνο το ταψι για 10 ως 15 λεπτα και αναμεσα κοιταω με ενα ξυλακι αν εχει μαλακωσει η σοκολατα.
  4. Τη βγαζω απο το φουρνο και με το ξυλακι η πιρουνι κανω σχεδια και βαζω απο πανω ο,τι γουσταρω απο αλμυρο ως καρπους ή μπισκοτακια μικρα.
  5. Το αφηνω σε κρυο μερος να σφιξει παλι η σοκολατα και το σπαω ή κοβω σε κομματια.
  6. Το προσφερω στο τραπεζι ή το βαζω σε διαφανη σακουλακια και τα κανω δωρακια στους αγαπημενου μου,απο τα χερακια μου!

Λίγα μυστικά ακόμα

Όχι παραπανω απο 50 βαθμους,πιθανον να μας χαλασει η σοκολατα και θα ειναι αχρηστη

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή