Σουφλεδάκια με τυριά της Bar
- 3 φλ.του τσαγιου αλευρι
- 1 " " " τυρια διαφορα και ροκφορ
- 1/2 " " " φρ.βουτυρο
- 1 " " " fouantre γαλοπουλας,μπεϊκον γαλοπουλας
- 400 ml κρεμα γαλακτος
- 5 αυγα
- αλατι,μαυρο πιπερι
- 1 μπεϊκιν
- Σε μια λεκανη βαζουμε ολα τα υλικα μας και τ ανακατευουμε καλα
- Χτυπαμε τ ασπραδια μαρεγγα και την ενσωματωνουμε
- Ψηνουμε σε 180 βαθμους για 20 λεπτα.
- Μπορουμε να προσθεσουμε εαν θελουμε ριγανη, πιπεριες και ο,τι αλλο αλλαντικο θελουμε εκτος απο αυτα που γραφω στην συνταγη,μπορουμε να αφαιρεσουμε το ροκφορ εαν δεν μας αρεσει
- Η συνθεση της συνταγης ειναι δικη μου...και το πειραμα πετυχε.
βγηκαν υπεροχα και φυσικα εξαφανιστηκαν μεσα σε λιγη ωρα... Δεν ξερω αν επαιξαν σημασια τα τυρια, εγω χρησιμοποιησα κυριως samsoe γιατι και λιωνει καλα, το ροκφορ το απεφυγα!