Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2930-arnisouvlas.jpg
Αρνί στη σούβλα



Σορμπέ ανανά

recipe image
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Σάββατο, 30 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή ΄Ενα πραγματικό σορμπέ.
Συστατικά
  • 1,5  λίτρο νερό
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 1 ξύλο κανέλα
  • 1 στικ βανίλια
  • λίγο γλυκάνισο
  • τζίντζερ
  • 1 κουταλια της σούπας μαρτίνι
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • 1 μεγάλο αλλά πολύ ώριμο ανανά .

 

Οδηγίες
  1. Βράζουμε για ενα τέταρτο της ώρας ,ολα τα υλικά εκτός απο τον ανανά, το μαρτίνι και το λεμόνι, που τα βάζουμε οταν το αποσύρουμε απο τη φωτιά.
  2. Καθαρίζουμε τον ανανά, τον κόβουμε σε φέτες και τον βάζουμε σε ενα μπολ .
  3. Ρίχνουμε απο πάνω το σιρόπι, χωρις τα στερεά .
  4. Το αφήνουμε αρκετές ώρες να μαριναριστεί  στο ψυγειο ,αφού κρυώσει λιγο.
  5. Κατόπιν πολτοποιούμε .
  6. Βάζουμε το υλικό στην κατάψυξη για 6 ώρες περίπου .Πριν παγώσει το ανακατεύουμε πού και πού .

 

Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι μια αδημοσίευτη συνταγή του σεφ Γιώργου Τσιακτσιάρα .
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 31 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Ένα κύμα δροσιάς το πήρα!!!!!!!!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή