Σοκολατένιος κορμός .
- 300 γρμ βούτυρο λουπακ
- 300 γρμ κουβερτούρα
- 70 γρμ σοκολάτα γάλακτος
- 160 γρμ καρύδια χοντροκομμένα
- 100 γρμ κρέμα γάλακτος
- 80 γρμ μερέντα
- βανίλια
- Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπαιν μαρι .Αφήνουμε να χλιανουν
- Προσθέτουμε την κρέμα κι όλα τα άλλα υλικά .
- Το βαζουμε σε φορμα και μετά στο ψυγείο .
- Γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας .
Yπάρχουν συνταγές: Μωσαϊκό χωρίς αυγά
Κορμός σοκολάταςΑν αφαιρέσουμε τα καρυδια και μουσκεψουμε στην κρεμα γαλακτος, τσαι γιασεμιου η φρουτων ,με το ιδιο μείγμα φτιαχνουμε μυρωδατα σοκολατακια .