Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Σνίτσελ Βιενέζικα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 6 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πεντανόστιμο και γρήγορο τηγανητό κρέας!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

Για τέσσερα άτομα

  • 4 σνίτσελ
  • 1 αυγό  με λίγο νεράκι χτυπημένο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Αλεύρι
  • Φρυγανιά τριμμένη
  • Μαργαρίνη για το τηγάνισμα
Οδηγίες

 

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ
  2. Τα αλευρώνουμε και μετά τα βουτάμε στο αυγό
  3. Μετά τα τυλίγουμε στην τριμμένη φρυγανιά
  4. Βάζουμε μαργαρίνη στο τηγάνι να κάψει και τα τηγανίζουμε
  5. Σερβίρουμε με σαλάτα και πατάτες τηγανητές και με μια ροδέλα λεμόνι
Λίγα μυστικά ακόμα

Γίνονται και γεμιστά με ζαμπόν και τυρί γκούντα ή έμενταλ
τα κλείνουμε με μια οδοντογλυφίδα και μετά συνεχίζουμε όπως λέει η συνταγή !

Σχόλια
Σχόλιο από Αλεξάνδρα , Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ετσι τα φτιάχνω κι εγω τα σνίτσελ Βιάνκα μου!!
Είναι τέλεια συνταγή!!!!!!
Τι καλά που έκανες και την πέρασες...
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2009
γεινονται και γεμιστα με ζαμπον και τυρι γκουντα η εμενταλ
τα κλεινουμε με μια οδοντογλυφιδα και μετα συνεχειζουμε οπως λεει η συνταγη
Σχόλιο από Elefteria , Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
αν εξαιρεσουμε οτι εγω τα τηγανιζω σε λαδι, τα κανω και στο φουρνο σε λαδοκολλα, δεν ηξερα οτι ειναι εισαγωγης!!!!!! αγαπημενο φαγητο για μικρους και μεγαλους
Σχόλιο από Πολυάνθη , Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ετσι τα φτιάχνω και εγώ.Μόνο που χρησιμοποιώ γαλοπούλα ή κοτόπουλο.Νοστιμότατα!!!!!!
Σχόλιο από hrisag , Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αυτος ειναι ο σωστος τροπος παναρισματος ,ετσι η κρουστα ειναι τραγανη ,και ζουμερο εσωτερικα.Μπραβο Μπιανκα.
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2010
Kαλά είναι μετά το πανάρισμα να αφήνουμε στο ψυγείο τα σνίτσελ για κανένα μισάωρο. Έτσι αποφεύγουμε να χωρίζεται εύκολα η κρούστα από το κρέας εύκολα.
Η φωτογραφία από τη Μάρα, πού έφτιαξε τη συνταγή.

Σχόλιο από Ελενα , Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τα φτιάχνω συχνά. Από τα αγαπημένα φαγητά των παιδιών μου. Πολλές φορές τα πανάρω με corn flakes μαζί με φρυγανιά. Γίνεται πιο τραγανή η κρούστα.
Μεταφορά στην κορυφή