Σνίτσελ Βιενέζικα
Για τέσσερα άτομα
-
4 σνίτσελ
-
1 αυγό με λίγο νεράκι χτυπημένο
-
Αλάτι, πιπέρι
-
Αλεύρι
-
Φρυγανιά τριμμένη
-
Μαργαρίνη για το τηγάνισμα
-
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ
-
Τα αλευρώνουμε και μετά τα βουτάμε στο αυγό
-
Μετά τα τυλίγουμε στην τριμμένη φρυγανιά
-
Βάζουμε μαργαρίνη στο τηγάνι να κάψει και τα τηγανίζουμε
-
Σερβίρουμε με σαλάτα και πατάτες τηγανητές και με μια ροδέλα λεμόνι
Γίνονται και γεμιστά με ζαμπόν και τυρί γκούντα ή έμενταλ
τα κλείνουμε με μια οδοντογλυφίδα και μετά συνεχίζουμε όπως λέει η συνταγή !
Είναι τέλεια συνταγή!!!!!!
Τι καλά που έκανες και την πέρασες...
τα κλεινουμε με μια οδοντογλυφιδα και μετα συνεχειζουμε οπως λεει η συνταγη
Η φωτογραφία από τη Μάρα, πού έφτιαξε τη συνταγή.