Ταλιατέλες με χοιρινό κρέας και κρέμα
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
- 1 πακέτο ταλιατέλες βρασμένες
- Χοιρινό κρέας (300γρ) κομμένο σε μικρά κομματάκια τυπου κινέζικο λωριδες ψιλές
- 1 κρέμα γάλακτος μεγάλη
- 1 / 2 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε πολύ ψιλά κομμάτια (όπως στη φωτογραφία)
- 3 μεγάλα μανιτάρια ψιλοκκομμένα
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- Λάδι
- 1 σφηνάκι μπράντι
Οδηγίες
- Σε κατσαρόλα με λάδι σωτάρω το κρέας μου, σβήνω με το σφηνάκι μπράντι και αλατοπιπερώνω. Σκεπάζω την κατσαρόλα μου και το αφήνω για 5 λεπτά ώσπου να δω οτι ειναι μαλακό το κρέας μου.
- Σε τηγάνι ριχνω λίγο λάδι, σωτάρω για δυο μερίδες τη μισή ποσότητα κρεμμυδιού, πιπεριάς και μανιταριού. Προσθέτω και το μισό κρέας απο την κατσαρόλα.
- Έπειτα προσθέτω 1 φλυτζάνι περίπου κρέμα γάλακτος και μόλις δώ οτι κανει φουσκάλες τότε ρίχνω μέσα τις ταλιατέλες (τις οποιες εχω μετρήσει για 2 πιάτα) και αφήνω να πάρει βράση λίγο.
- Αφαιρώ το τηγάνι και σερβίρω σε δύο πιάτα. Επαναλαμβάνω την διαδικασία, εκτός και αν χρησιμοποιήσω δυο τηγάνια σε δύο εστίες
Σχόλια
Πολύ ωραία συνταγή για χοιρινό κρέας!!