Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

WhatsApp +447825721610 αγοράζει Οξυκωδόνη. Xanax
alllifepharmacies 3.9.2024 11:35
WhatsApp +447825721610 buy tramadol,Methadone,Xa
alllifepharmacies 3.9.2024 9:16
WhatsApp +447825721610 buy Xanax ,Adderall,Tramado
alllifepharmacies 3.9.2024 9:07
MDPHP Pulvershops online in Deutschland
globaldhleuronet@gmail.co 2.9.2024 12:34
MDPHP-Pulver (Freebase)
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 1:10
MDPHP POWDER (Freebase) online in Deutschland zu v
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:57
Bestellen Sie reines MDPHP PULVER (Freebase) onlin
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:41
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP-PULVER (Freebase) on
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:30
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP online in Deutschlan
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:13
GBL online in Deutschland ohne Rezept erhältlich
globaldhleuronet@gmail.co 31.8.2024 23:44
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:12
$Vaild.Work$|Cloned Card Atm | Sell Dumps Track 1&
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:09
$Vaild.Work$SELL DUMPS CLONED CARDS ATM TRACK 1&2
selldumps 31.8.2024 4:05
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 4:01
$Vaild.Work$|Best Dumps store Best cloned cards Se
selldumps 31.8.2024 3:56
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 3:55
#Vaild.Work#Sell Dumps track 1&2 cloned cards cred
selldumps 31.8.2024 3:53
$Vaild.Work$|Dumps With Pin Shop track 1&2 cloned
selldumps 31.8.2024 3:50
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 09 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Τη μαγιά τη διαλύουμε πρώτα σε νερό, Bianka;
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Κυριακή, 09 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αυτο ειναι το πραγματικό ψωμί..Μπιανκα .
Μακάρι να το δουν πολλοί αρχάριοι της κουζινας και να απομυθοποιηθεί ,οτι ειναι ακατόρθωτο να ζυμώνεις υγιεινο ψωμι .Μια φορα την εβδομαδα να φτιαχνεις και να αποθηκευεις στην καταψυξη αρκει ,για να μην ξεπεφτεις στα πλαστικα ψωμια του εμποριου , τιγκα στο συντηρητικο
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 09 Αύγουστος 2009
την μαγια την διαλυουμε πρωτα με το μελι,οχι με το νερο
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 09 Αύγουστος 2009
Αυτό το διάβασα, αλλά δεν κατάλαβα πως μπορεί να διαλυθεί αυτού του είδους η μαγιά στο μέλι που είναι παχύρευστο.
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 09 Αύγουστος 2009
αν ανακατεψουμε μελι με μαγια φρεσκια διαλιεται και γινεται ρευστη σαν νερο
το ιδιο γινεται και αν
ανακατεψουμε ζαχαρη με μαγια
Σχόλιο από bhsaria58 , Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Οντως πανεύκολη συνταγή ψωμιού θα δοκιμαστεί το συντομότερο!!!!
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2009

Εγω οταν χρησιμοποιώ ξηρή μαγιά την ανακατεύω με το αλεύρι ,στο λακουβακι που κάνω στη μέση ρίχνω την ζάχαρη ,το αλάτι, το λάδι το νερό .
Οταν χρησιμοποιώ νωπή κάνω το αντίθετο ,ανακατεύω, ζάχαρη, αλάτι με το αλεύρι και την νωπή μαγιά στο λακουβακι,σε καμιά περίπτωση δεν έρχεται σε επαφή η μαγιά με τη ζάχαρη πριν το ζύμωμα .
Δεν πρέπει να έρθουν σε επαφή οταν είναι στεγνά αυτα τα δυο συστατικά .
Στη συνταγη της Μπιανκας εχουμε μαγια σε νωπη μορφη αραιωμενη με μελι .
Σχόλιο από mamakoulina , Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Bianka ήθελα να σε ρωτήσω,το νερό χλιαρό όπως συνήθως;
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2009
α συγνωμη mamakoulina δεν ειχα δη την
ερωτηση
ναι να ειναινα ειναι χλιαρο παρα πολυ χλιαρο
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 22 Αύγουστος 2009
Το αλεύρι είναι για όλες τις χρήσεις;
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 22 Αύγουστος 2009
ναι Ηλιαννα μου
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 29 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ότι πιο όμορφο, νόστιμο και γρήγορο μπορείτε να φανταστείτε!!!Εσείς να τα αλευρώσετε λέει η Bianka πριν τα φουρνίσετε!!Ακριβέστατη η συνταγή!

Σχόλιο από Αλεξάνδρα , Σάββατο, 29 Αύγουστος 2009
Δεν περιμένου δηλαδη καθόλου να φουσκώσουν;Αχ τι φωτιες μου ανάψατε,αχ τι φωτιές....
Σχόλιο από mamakoulina , Σάββατο, 29 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Βάζω 5 στη νιοστή για τα ψωμάκια της Bianka.'Ευγε !!!!!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 30 Αύγουστος 2009
Η φωτογραφία είναι από τη mamakoulina.
Image Hosted by ImageShack.us
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 30 Αύγουστος 2009
Μπραβο Μαμα,σου εγιναν ωραια εγω τα κοβω απο πανω με ενα μαχαιρι με τα τσικ τσακ απο πανω,διαυτο φαινοντε ετσι
ευχαριστω και για την φωτο Ηλιαννα και μαμα
Σχόλιο από mamakoulina , Κυριακή, 30 Αύγουστος 2009
Ηilliana μου σ'ευχαριστώ πολύ που έβαλες τη φωτογραφία.
Σχόλιο από Αλεξάνδρα , Κυριακή, 30 Αύγουστος 2009
Καλά ΤΕΛΕΙΑ!!!! Μπράβο Βιάνκα η συνταγή σου δεν παίζεται....
Σχόλιο από Αλεξάνδρα , Δευτέρα, 31 Αύγουστος 2009
Επανέρχομαι για να προσθέσω την εμπειρία απο τη δοκιμή του συγκεκριμένου ζυμαριού και ως βάση πίτσας,ΤΈΛΕΙΑ!!!!Ο άντρας μου και η κόρη μου ,είπαν οτι είναι η ωραιότερη πίτσα που έχουν φάει.Σ'ευχαριστούμε πολύ Βιάνκα για τα νόστιμα πράγματα που μας μαθαίνεις!!!!
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 05 Σεπτέμβριος 2009
μπορουμε να βαλουμε και 550 γρ νερο


αν θελουμε τα ψωμακια μας να γινουν ωραια και ξυροψυμενα
ανακατευουμε λιγο νερο με ελαιολαδο και με ενα πηνελο τα αληβουμε πριν τα ψησουμε

μπορουμε τα ψωμακια να τα ψησουμε για μονο 20 λεπτα να τα βαλουμε στην καταψυξη και οταν τα χριαστουμε να τα αφησουμε για 10 λεπτα εξω και μετα να τα βρεξουμε λιγο με νερο να τα βαλουμε στον φουρνο στους 200 και τα ψυνουμε για 10 λεπτα

μπορουμε να κανουμε και στενομακρα ψωμια η ενα ψωμι
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2009
Η φωτό είναι της bhsaria58

Σχόλιο από Πολυάνθη , Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2009
Bianka,μπορώ να χρησιμοποιήσω ξηρή μαγιά και πόσο? Σ'ευχαριστώ!!!!
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2009
Δοκιμασε εγω τα φτιαχνω μονο με φρεσκια μαγια αλλα σε ξηρη μαγια θα βαλης 18 γρ
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Γρήγορα, Νόστιμα κι Εντυπωσιακά! Μπράβο!!
Εδώ τα έχω κάνει με κίτρινο χωριάτικο αλεύρι

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από Αλεξάνδρα , Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Για άλλη μια φορά Βιάνκα μου μπράβο για τη συνταγή σου!!!Σήμερα εκτός απο το ψωμάκι έφτιαξα με τη ζύμη και τυρόψωμο.Φανταστικό αποτέλεσμα!!!!

Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από vivi , Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote image
τα έκανα και ενώ ήταν νόστιμα δεν φούσκωσαν. μήπως θα έπρεπε να φουσκώσουν πρώτα πριν τα ψήσω; δεν το αναφέρει αυτο η συνταγή.
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2009
Vivi,αφου κανεις την ζυμη δεν την αφεινης να φουσκωση καθολου πλασης τα ψωμακια και τα βαζεις αμεσως μεσα στον κρυο φουρνο τον αναβης στους 200 βαθμους και ψυνης τα ψωμακια σου για 30 λεπτα ετσι το εκανες;
Σχόλιο από Ροδάνθη , Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τα Έφτιαξα την Κυριακή . Νόστιμα μα πάνω απ όλα ευκολα και γρήγορα .
Σιγά Σιγα μπαίνω και γώ στο κλίμα να φτιάχνω μόνη μου ψωμί
Σχόλιο από yumyum , Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τέλεια τέλεια τέλεια καταπληκτικά θα τα ξανακάνω τώρα πάλι.Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!
Σχόλιο από Κατια , Παρασκευή, 05 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
να εισαι καλα Μπιανκα μου με τις συνταγες σου!τα εφτιαξα χθες βραδυ και τα τρωγαμε ζεστα απο το ταψι,εχουν μεινει τα μισα για σημερα!παντα τετοια ευκολα να μας λες,να εισαι καλα!!!!!!!!
Σχόλιο από Sol81 , Τρίτη, 15 Ιούνιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Φανταστικά! τα πιο νόστιμα ψωμάκια που έχω φτιάξει! Μπράβο Μπιάνκα!
Σχόλιο από natasoulini , Τρίτη, 06 Ιούλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία τα ψωμάκια και κυρίως πανεύκολα. Δεν είδα το σχόλιο για χλιαρό νερό και έβαλα από τη βρύση. Έκανα 12 ατομικά ψωμάκια μεγαλούτσικα. Επειδή εδώ που μένω(Κύπρος)δε βρίσκω μαγια νωπή και φέρνω από Ελλάδα και τη φυλάω στην κατάψυξη, μήπως μπορείς να μου πεις αν γίνεται να χρησιμοποιήσω ξερή μαγιά? Ποια θα είναι η αναλογία αν γίνεται και πως θα πρέπει να την ανακατέψω με τα υπόλοιπα υλικά?
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 12 Αύγουστος 2010
γεια σου natasoulini μου
με ξερη μαγια δεν την εχω φτιαξη αλλα δωκιμασε και με ξερη
1 φακελακι να βαλης φτανη θα φταση
ανακατεψε την μαγια με λιγο απο το νερο και το μελι
Η
βαλτα ολα μαζι στην λεκανη ζυμωσε και συνεχισε την ιδια καταδικασια οπως λεη η συνταγη

δωκιμασε και να μου πης αν και εχω την εντυπωση οτι η φρεσκα μαγια ειναι πιο καλη και κανη ολες τις ζυμες αφρωτες αυτο το εχω προσεξη
αν δεν σου αρεση η εντονη γευση της μαγιας βαλε μια πρεζα καρδαμο η μια πρεζα ριγανη μεσα στην ζυμη
Σχόλιο από m54 , Τρίτη, 21 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
τα πιο τελεια ψωμακια που εχω φτιαξει (και τα πιο ευκολα). Την προχωρησα λίγο τη συνταγη σου ,περιμενα μερικες φιλες μου για τραπεζι και οταν επλαθα τα ψωμακια ειχα παπαρουνοσπορο, λιναρι, ελιες, κουκουναρι και σε καθενα εβαζα και κατι απ αυτα . Μετα τους εβαλα απο ενα μπροστα τους και το καναμε λιγο σαν μπισκοτακια της τυχης!
Σχόλιο από sofouleli , Τετάρτη, 22 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπραβο Μπιάνκα μου είσαι καθηγήτρια στη κουζίνα.Δεν πιανεσαι...
Σχόλιο από kokoni , Τετάρτη, 12 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Φοβερή η συνταγή σου! Τα έφτιαξα εχθές και τα φάγαμε ως μπέργκερ! Πολύ γρήγορη, ξεκούραστη συνταγή και πεντανόστιμα ψωμάκια! Ευχαριστούμε πολύ!
Σχόλιο από ΓΚΙΛΙ , Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Απίστευτα γρήγορα και απίστευτα νόστιμα!!! ήταν η πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω ψωμάκι και ξετρελαθήκαμε όλοι! τα βήματα ήταν τόσο βοηθητικά και απλά...σ' ευχαριστούμε πολύ πολύ!!
Μεταφορά στην κορυφή