Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σαρδέλες με αμπελόφυλλα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Σάββατο, 02 Ιούνιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα νόστιμο και παραδοσιακό πιάτο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό σαρδέλες καθαρισμένες από τα εντόσθια μόνο και πλυμένες.
  • 200 γραμμάρια αμπελόφυλλα πλυμένα ζεματισμένα λίγα-λίγα και κομμένα τα κοτσάνια τους.
  • Αλάτι και πιπέρι ανακατεμένα.
  • 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες.
  • Μαϊντανό μπόλικο ψιλοκομμένο.
  • 2 λεμόνια κομμένο σε πολύ λεπτά φετάκια.
  • 3/4 του φλιτζανιού λάδι.
Οδηγίες
  1. Παίρνουμε στο χέρι μια σαρδέλα την γεμίζουμε την κοιλίτσα με αλατοπίπερο ,μαϊντανό ,σκόρδο και ένα φετάκι λεμονιού.
  2. Τυλίγουμε γύρω της το αμπελόφυλο.
  3. Το ίδιο κάνουμε με τις υπόλοιπες σαρδέλες ,τις τοποθετούμε σφιχτά -σφιχτά σε μέτριο ταψί ,ρίχνουμε από πάνω το λάδι και τις ψήνουμε σε 200 βαθμούς περίπου 20 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι παραδοσιακή ,εγώ την βρήκα στο Home food.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 04 Ιούνιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχο φαγητό και εύκολότατο, έτσι της φτιάχνω κι εγώ!!!
Μεταφορά στην κορυφή